Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristian Săpunaru s-a temut în mijlocul scandalului! "Poate să aibă un cuţit în mână şi mi-l bagă în piept. Atunci vin şi eu pe Giuleşti cu 20 de prieteni"

Cristian Săpunaru s-a temut în mijlocul scandalului! "Poate să aibă un cuţit în mână şi mi-l bagă în piept. Atunci vin şi eu pe Giuleşti cu 20 de prieteni"

FC U Craiova

Comentarii

Căpitanul Rapidului, Cristian Săpunaru, susţine că nu l-a lovit pe fanul lui U Craiova 1948 şi că s-a temut atât pentru siguranţa fotbaliştilor giuleşteni.

Cristian Săpunaru, după U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti 1-0 în Liga 1

După meci, Cristian Săpunaru şi fanul lui U Craiova 1948 s-au acuzat reciproc. Fundaşul a fost filmat în timp ce este agresiv în zona vestiarelor, unde s-au dus lupte cu pumni între cei implicaţi. 

Căpitanul "vişiniilor" s-a apărat, a spus că fanul nu avea ce căuta în zona destinată echipelor şi oficialilor şi că s-a temut pentru siguranţa sa. 

"Vreau să-mi cer scuze Jandarmeriei, că am  rezut că ei au dat cu spray. Au dat stewarzii. Să vă explica varianta noastră, că a noastră nu există, e doar a lor. 

Am fost la galerie, am cântat. Spre vestiare, la tunel, pe unde intră jucătorii, era omul care a aruncat cu un fular în nas spre Claudiu Niculescu, a aruncat cu apă, cu ţigări cu noi. Pe tunel am vrut să mă duc să mă mai cert cu el. 

Pe tunel, o persoană, care nu ştiu cine e, nu avea ecuson, nimic. Sincer... Poate să aibă un cuţit în mână şi mi-l bagă în piept. Cine plăteşte pentru asta? Plânge familia acasă. Suntem noi vandali, nebuni, nu?

Dacă a zis domnul Mititelu că e prietenul dânsului, atunci vin şi eu, când vin ei în Giuleşti, cu 20 de prieteni să stea pe tunel. E normal aşa ceva? La tunel n-a stat niciun stewart. Se ocupau de galeria noastră. La pauză, ne-a scuipat, apă peste noi", a spus Cristian Săpunaru. 

U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti 1-0 în Liga 1

FCU Craiova a dispus sâmbătă cu scorul de 1-0, pe teren propriu, de formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă

Craiova a deschis scorul în minutul 55, când Sidibe a înscris din pasa lui Gabi Iancu. Golul a fost anulat pentru ofsaid, dar a fost validat de arbitrul Marian Barbu după consultarea VAR. 

În ultimele zece minute ale meciului, galeria echipei Rapid a provocat incidente în peluza pe care o ocupa. Forţele de ordine au intervenit împrăştiind gaze în sectorul respectiv. De altfel, Cristian Săpunaru s-a certat şi cu jandarmii la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: cristian săpunaruu craiova 1948 rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare