Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste mare: compania care investeşte la U Craiova vine la Hermannstadt. De unde provin banii

Veste mare: compania care investeşte la U Craiova vine la Hermannstadt. De unde provin banii

Hermannstadt​

Comentarii

Continuă veştile bune la Hermannstadt după cutremurul din startul sezonului. Valentin Popescu, directorul de marketing sportiv al Alexandrion Group, a anunţat un parteneriat cu clubul sibian.

Hermannstadt, încă o veste bună după startul zbuciumat de sezon

Hermnannstadt e revelaţia acestui început de campionat. Nou-promovata din Sibiu e pe locul secund în Superligă, cu 19 puncte, peste candidatele la titlu FCSB, CFR Cluj sau Universitatea Craiova, dar a fost izbită de probleme financiare. 

Antrenorul Marius Măldărăşanu şi fotbaliştii au atras atenţia asupra salariilor şi bonusurilor neplătite, în timp ce preşedintele Dani Coman a demisionat încă din primele etape. 

Totuşi, clubul primeşte ajutor financiar din partea unui sponsor important. Alexandrion Group, cel mai mare producător local de băuturi spirtoase, direcţionează bani la Hermannstadt, conform Sportescu.ro.

"Uite, vom face încă un parteneriat pe zona de fotbal. Am luat decizia să semnăm un contract şi cu Hermannstadt, după cele cu CS Univesitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti. Sunt convins că semnalul dat de noi va face ca şi alţi sponsori, alte companii importante, să se îndrepte spre acest club. Hermannstadt e o echipă care cred că şi-a găsit liniştea, a făcut performanţă sportivă până acum, fiind neînvinsă în campionat.

(n.r. - despre implicarea la alte sporturi) Da, baschet 3×3, ciclism, volei, padbol. De anul acesta susţinem şi fotbalul feminin. Demarăm un parteneriat cu FC Carmen Bucureşti. Chiar am fost prezenţi la ultimul meci pe care l-au desfăşurat la Giurgiu, pentru că acolo îşi desfăşoară partidele de acasă, pe stadionul Astrei. Am făcut şi acţiuni prin Giurgiu. Şi, în plus, am avut toată vara acţiuni pe litoral, unde vedete ca Marian Drăgulescu şi Luminiţa Huţupan au oferit mingi celor aflaţi în vacanţă. Şi aş aminti şi de sportivii pe care i-am premiat noi ca tinere speranţe şi apar deja cu rezultate, cum este David Popovici, cum este Bianca Costea", a declarat Valentin Popescu, într-un interviu acordat sursei citate

Restanţe plătite la Hermannstadt 

”AFC Hermannstadt vă aduce la cunoştinţă că în cursul zilei de azi au fost achitate toate restanţele salariale către fotbaliştii şi staff-ul din familia FCH. 

Cu alte cuvinte, din acest punct de vedere, plăţile sunt acum la zi, cum se spune în fotbalul românesc. Acest lucru a fost posibil datorită unor eforturi considerabile venite din partea celor care au susţinut echipa până în prezent”, se arată în comunicatul celor de la Hermannstadt de la finalul lunii august. 

Afla mai multe despre: hermannstadtuniversitatea craiovaalexandrion 

viewscnt
Articole similare