Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a ajuns să-l aprecieze pe unul dintre adversarii echipei sale: "Ştiti bine ce probleme a avut mereu cu Steaua, dar îmi place" | EXCLUSIV

MM Stoica a ajuns să-l aprecieze pe unul dintre adversarii echipei sale: "Ştiti bine ce probleme a avut mereu cu Steaua, dar îmi place" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, l-a lăudat pe un adversar de la Rapid Bucureşti, deşi n-a fost de acord cu ultimul gest făcut de fotbalist.

Mihai Stoica, despre Alexandru Ioniţă

Alexandru Ioniţă, un antistelist declarat, a reuşit să-şi relanseze cariera la echipa sa de suflet, Rapid Bucureşti, după ce a eşuat la CFR Cluj sau Universitatea Craiova şi a fost suspendat drastic, preţ de luni bune, după o practică interzisă de ANAD. 

Totuşi, după reuşitele din tricoul vişiniu, Alex Ioniţă a fost lăudat de Mihai Stoica, cel care nu a înţeles faultul care a dus la eliminarea "Bulgarului" în U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti. 

"Ştiti foarte bine ce probleme a avut mereu cu Steaua, dar mie îmi place, că a depăşit momentul ăla precum o întrerupere de carieră, dar a depăşit. Nu e genul care să facă faulturi din astea. Nu înţeleg de ce a făcut asta, nu e genul. Nu l-am prea văzut faultând", a declarat MM Stoica pentru Orange Sport.  

De asemenea, managerul general de la FCSB a evidenţiat şi o altă latură a lui Cristi Săpunaru, cel care a fost în centrul scandalului la U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti 1-0

"Săpunaru are 38 de ani, a trecut prin atâtea, depăşeşte mai greu înfrângerile. El e jucător şi fan! Era la Porto, ridica trofeul şi a mers cu fularul Rapidului. La el trăirile au altă intensitate. 

Poate acolo este punctul sensibil şi de asta îl atacă. Problema este că în momentul în care Săpunaru i-a pus in pericol sănătatea lui Bauza, trebuiau luate măsuri. Dacă te baţi cu toată lumea, trebuie luate măsuri. S-au luat doar cu Bancu măsuri, când i s-au dat şase etape. Alţii au făcut lucruri infinit mai grave", a mai spus expertul Orange Sport. 

U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti 1-0 în Liga 1

FCU Craiova a dispus sâmbătă cu scorul de 1-0, pe teren propriu, de formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă

Craiova a deschis scorul în minutul 55, când Sidibe a înscris din pasa lui Gabi Iancu. Golul a fost anulat pentru ofsaid, dar a fost validat de arbitrul Marian Barbu după consultarea VAR. 

În ultimele zece minute ale meciului, galeria echipei Rapid a provocat incidente în peluza pe care o ocupa. Forţele de ordine au intervenit împrăştiind gaze în sectorul respectiv. De altfel, Cristian Săpunaru s-a certat şi cu jandarmii la finalul partidei. 

 

Afla mai multe despre: alexandru ionitarapid bucurestifcsbmihai stoicau craiova 1948 rapid bucuresti 1-0 

viewscnt
Articole similare