Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima dispută Halep - Iuruc. Divorţul a deschis un subiect sensibil între cei doi | EXCLUSIV

Prima dispută Halep - Iuruc. Divorţul a deschis un subiect sensibil între cei doi | EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep şi Toni Iuruc ar putea avea o primă dispută după ce au divorţat.

La un an de la momentul în care s-au căsătorit oficial, Simona Halep şi Toni Iuruc au mers la notar şi au semnat actele de divorţ.

Cei doi au avut până acum un comportament matur, în care şi-au asumat faptul că relaţia lor nu mai funcţiona. Însă între cei doi ar putea apărea totuşi o dispută.

Ce dispută ar putea apărea între Simona Halep şi Toni Iuruc

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit în septembrie 2021, după o relaţie de 3 ani. Dincolo de dragostea care exista atunci între cei doi, Simona Halep şi Toni Iuruc au stabilit la acel moment şi ce se întâmplă cu averea lor dacă ajung la divorţ.

Om de afaceri, Toni Iuruc se bucură şi el de o avere importantă, provenită mai ales din investiţiile pe care le-a făcut în imobiliare.

De partea cealaltă, doar din premii, Simona Halep a câştigat de-a lungul carierei peste 40 de milioane de euro.

Cei doi au stabilit astfel că, în cazul unui divorţ, fiecare va rămâne cu bunurile cu care a intrat în căsnicie. Chiar şi cu această înţelegere, există totuşi o situaţie ceva mai delicată.

În acest an în care au fost căsătoriţi, Simona Halep şi Toni Iuruc au construit împreună o casă în Izvorani, imobil care acum, cu tot cu teren, este evaluată la 4,5 - 5 milioane de euro.

Cei doi au semnat divorţul în faţa notarului, însă acum trebuie să se înţeleagă şi asupra averii dobândite în timpul căsniciei.

Pentru această dispută, cei doi au la dispoziţie mai multe variante: fie Simona Halep cumpără şi partea lui Toni Iuruc şi rămâne unica proprietară, fie Toni Iuruc achiziţionează partea Simonei Halep, fie cei doi vând imobilul şi îşi împart banii. Există, de asemenea, şi varianta în care amândoi rămân proprietari ai casei.

Casa din Izvorani a fost construită în timpul căsniciei, pe un teren care în trecut i-a aparţinut lui Ionuţ Lupescu. Imobilul se află pe malul lacului, are o curte generoasă, în care Simona şi-a construit inclusiv un teren de tenis.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare