Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul Simonei Halep care l-a scos din sărite pe Toni Iuruc. Relaţia lor a luat-o la vale din acel moment. EXCLUSIV

Secretul Simonei Halep care l-a scos din sărite pe Toni Iuruc. Relaţia lor a luat-o la vale din acel moment. EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

Ruptura dintre Simona Halep şi Toni Iuruc a apărut după ce sportiva din Constanţa a ţinut secretă o decizie pe care ar fi vrut să o ia.

La aproape un an de la căsătoria civilă, Simona Halep şi Toni Iuruc au semnat joi actele de divorţ. A fost o urmare a prăpastiei care a apărut între cei doi în ultimele luni.

Momentul în care cei doi au început să se îndepărteze unul de celălalt a avut loc la începutul anului, când Simona Halep s-a gândit la o decizie radicală, pe care le-a mărturisit-o însă doar părinţilor, nu şi soţuluil.

Secretul Simonei Halep care l-a enervat pe Toni Iuruc. De atunci au început tensiunile între cei doi

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit anul trecut, pe 15 septembrie, după câţiva ani de relaţie discretă. Fostul număr 1 mondial era atunci în culmea fericirii şi vorbea despre familie şi copii.

Petrecerea de nuntă şi-o programaseră pentru acest an, pe 13 noiembri, la cazino Sinaia. Însă ea nu va mai avea loc.

Între timp, relaţia dintre cei doi s-a deteriorat permanent în ultimele luni. Totul a culminat cu momentul în care au semnat actele de divorţ, joi, 8 septembrie.

Din sursele Orange Sport, scânteia care a aprins tensiunile între cei doi a avut loc în prima parte a acestui an. Atunci, Simona Halep nu se afla în cea mai bună perioadă a carierei.

Într-un moment de cădere, Simona Halep le-a mărturisit părinţilor că ar vrea să renunţe la tenis. A fost secretul dintre ea şi părinţii ei.

Însă planul la care se gândea Simona Halep a ajuns şi la urechile lui Toni Iuruc, care s-a enervat că ea nu i-a mărturisit şi nu s-a consulatat şi cu el, deşi îi era soţ.

De atunci, tensiunile între cei doi au crescut în mod constant. Ulterior, ele au fost amplificate de o decizie luată de Patrick Mouratoglou, cu care Simona Halep începuse colaborare.

Aşa cum Orange Sport a anunţat în exclusivitate, Patrick Mouratoglou i-a transmis Simonei să nu-şi mai cheme familia la turneee, deoarece vrea să o vadă concentrată exclusiv pe tenis.

Decizia făcea parte din planul lui Patrick Mouratoglou de a o readuce pe Simona Halep în vârful tenisului mondial. Însă ea a contribuit la degradarea relaţiei dintre Simona Halep şi Toni Iuruc.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare