Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, despre situaţia din grupa de Conference League. FCSB este ultima, după eşecul cu West Ham: ”Şi-au folosit toată echipa” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, despre situaţia din grupa de Conference League. FCSB este ultima, după eşecul cu West Ham: ”Şi-au folosit toată echipa” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a vorbit despre situaţia din grupa B de Conference League, acolo unde formaţja roş-albastră a ajuns ultima, după eşecul la două goluri diferenţă suferit în faţa lui West Ham.

FCSB a pierdut meciul cu West Ham, scor 1-3, la Londra, în prima etapă din grupele Conference League.

Cordea a deschis scorul în minutul 34, din pasa lui Olaru. Bowen a egalat dintr-un penalty controversat, în minutul 68. Al doilea gol al gazdelor a fost înscris de Emerson, în minutul 75, iar Michail Antonio a închis tabela în minutul 90.

La finalul meciului, Mihai Stoica a fost mulţumit de evoluţia generală a echipei la care este oficial şi a remarcat câţiva jucători.

Mihai Stoica, despre situaţia din grupa de Conference League, unde FCSB este ultima

În celălalt meci al grupei B, Anderlecht a învins-o, pe teren propriu, pe formaţia daneză Silkeborg, scor 1-0. 

Fabio Silva, jucătorul adus de la Wolverhampton, a marcat, din penalty, unicul gol al meciului.

Astfel, după disputarea primei etape din faza grupelor din Conference League, situaţia în grupa B este următoarea:

  • 1. West Ham - 3 puncte, golaveraj 3-1
  • 2. Anderlecht - 3 pct, 1-0
  • 3. Silkeborg - 0 pct, 0-1
  • 4. FCSB - 0 pct, 1-3

FCSB ocupă ultimul loc, dar era oarecum de aşteptat la capătul unui duel pe terenul celui mai dificil adversar din grupă.

Mihai Stoica a precizat că această poziţie nu reprezintă neapărat un motiv de îngrijorare, întrucât West Ham este un adversar redutabil, mai ales că David Moyes a trimis cei mai buni jucători în meciul cu vicecampioana României.

Formaţia londoneză a anunţat că vrea chiar să câştige trofeul Conference League, după ce în sezonul trecut a avut un parcurs lung în Europa League, acolo unde a ajuns până în semifinale.

”(n.r. despre victoria scurtă a lui Anderlecht) Un rezultat normal, oricum ştiam că Silkeborg este o echipă bună. 

Este o grupă echilibrată, cu un plus pentru West Ham pentru că, uite, acordă atenţie foarte mare şi respect foarte mare acestei competiţii din moment ce şi-au folosit toată echipa chiar dacă suferă în campionat sau au puncte puţine”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbconference league 

viewscnt
Articole similare