Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru sare şi la gâtul lui Mihai Stoica. Reacţie dură după ce MM a spus că fundaşul putea fi oprit doar dacă era tranchilizat

Cristi Săpunaru sare şi la gâtul lui Mihai Stoica. Reacţie dură după ce MM a spus că fundaşul putea fi oprit doar dacă era tranchilizat

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru a avut o reacţie dură la adresa lui Mihai Stoica, după ce managerul general al FCSB a condamnat incidentele de la finalul meciului FC U Craiova - Rapid 1-0.

Cristi Săpunaru a fost din nou implicat într-un scandal. De această dată, i-a înjurat pe jandarmi şi s-a luat la bătaie cu un lider de galerie de la FC U Craiova care a coborât în zona vestiarelor.

Mihai Stoica a condamnat în termeni duri comportamentul lui Cristi Săpunaru şi spune că se impun sancţiuni foarte dure.

Cristi Săpunaru îl atacă pe Mihai Stoica: ”Nu discut cu valeţii”

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a afirmat că Săpunaru putea fi oprit în conflictul de aseară doar dacă era ”tranchilizat”.

Replica lui Cristi Săpunaru a fost şi ea dură. Căpitanul Rapidului a ironizat rolul lui Mihai Stoica la FCSB şi i-a readus aminte acestuia că el a lovit un suporter al clubului, în celebrul incident din 2010.

”Cei care vin la televizor şi spun că sunt nebun, că am probleme, mai ales valetul de la palat (n.r. referire la Mihai Stoica), care... Nu vorbesc cu valeţii, nu le răspund valeţilor, că să-şi vadă de treaba lor...

Filmarea de la televizor e o minciune totală. Eu nu l-am lovit, voiam doar să-l prind de gât, n-am dat în el. Dacă venim pe tunel, să avem ecuson. Presa are ecuson, oficialii au ecuson. E normal? N-am dat în nimeni.

Dai cu apă în jucători, cu ţigări în jucători? Sunt chestii de siguranţă. Noi suntem nebuni? Ce să fac? Să dea cu apă în noi, să ne scuipe? Noi nu trebuie să facem nimic, nu?

Siguranţa noastră nu contează, contează doar cât de bine dăm noi bine la televizor, cum creştem copii. N-am dat în omul ăla! Să vină să recunoască.

(n.r. - despre declaraţia lui Mihai Stoica, cel care a spus că doar sedat poate fi oprit fundaşul) Valetul de la palat, nu? Nu discut cu valeţii.

Dacă vrea un jucător de la FCSB să discute, discut cu un jucător, dar nu cu valeţii. Niciodată nu mi-am bătut un suporter şi nici nu o să bat. Mai bine las eu capul jos”, a spus Cristi Săpunaru.

Ce a declarat Mihai Stoica despre scandalul în care a fost implicat Cristi Săpunaru:

”Se pare că singura soluţie să îl oprească e să îl tranchilizeze, e clar, uitaţi-vă ce se întâmplă. Problema este e grav ce face sau e mai grav ce a făcut Bancu, care a aruncat cu mingea în adversar şi a luat şase etape? Se pare că nu e grav, se pare că e o chestie normală, pentru că nu se iau măsuri.

Sunt sigur că n-o să se ia măsuri, pentru că episoadele astea le-am văzut împotriva aceluiaşi adversar în Giuleşti. Au fost bătăi, bătăi. Şi ce s-a întâmplat? Au fost două etape parcă (n.r. totul este ilustrat cu incidente!)”

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare