Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici fotbaliştii nu sunt de acord cu Dan Petrescu! Mario Camora şi-a contrazis public antrenorul după victoria cu Universitatea Craiova: ”Cel mai frumos”

Nici fotbaliştii nu sunt de acord cu Dan Petrescu! Mario Camora şi-a contrazis public antrenorul după victoria cu Universitatea Craiova: ”Cel mai frumos”

CFR Cluj

Comentarii

Duminică seara, CFR Cluj a reuşit să îşi treacă în cont a cincea victorie din această ediţie a Ligii 1, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-0, în Gruia. În urma partidei, Mario Camora a făcut o declaraţie care l-ar putea deranja pe Dan Petrescu.

Primul duel al sezonului între doi dintre ”granzii” Ligii 1 s-a dat între CFR Cluj şi Universitatea Craiova, după ce meciul dintre campioană şi FCSB a fost amânat până în decembrie.

Oltenii veneau după o revenire incredibilă împotriva Farului şi sperau că pot face surpriza în Gruia, dar greşelile individuale ale jucătorilor pregătiţi de Mirel Rădoi au făcut diferenţa.

Deşi s-a declarat mulţumit de victorie, Dan Petrescu s-a plâns din nou de programul aglomerat al CFR-ului, nemulţumire pe care nu o împărtăşesc şi fotbaliştii săi.

Ba chiar din contră: la flash-interviul de după meci, Mario Camora a afirmat că echipele din Superligă trebuie să se obişnuiască să evolueze din trei în trei zile, atât timp cât doresc să joace în Europa.

În plus, căpitanul campioanei a punctat că pentru jucători ”e cel mai frumos” când cuceresc campionatul şi au apoi şansa de a juca în cupele europene.

Nici jucătorii săi nu sunt de acord cu Dan Petrescu

A fost o victorie foarte importantă pentru noi, în clasament nu suntem pe locul pe care ni-l dorim toţi. După două înfrângeri acasă nu putea să fie a treia.

Echipa a fost bine organizată, a fost agresivă şi cred că asta a facăut diferenţa. Dacă tot zicem toţi că echipele din România să ajungă în grupe, trebuie să ne obişnuim să jucăm din trei în trei zile, dacă tot vrem să ajungem acolo.

Mai bine nu ajunge niciuna şi jucăm săptămână de săptămână. Eu îl înţeleg şi pe el, că trebuie să schimbe tot timpul jucătorii, e greu pentru antrenor.

Pentru noi jucătorii e cel mai frumos după ce câştigi un campionat să joci în grupe în competiţiile europene”, a declarat Mario Camora.

După victoria cu Universitatea Craiova, de duminică, CFR urmează să o înfrunte pe Sivasspor, joi, în a doua etapă a grupelor Conference League.

În prima rundă, campioana României a obţinut o remiză cu campioana din Kosovo, Ballkani, în prelungiri.

Afla mai multe despre: mario camora 

viewscnt
Articole similare