Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, furios după ce a pierdut în faţa CFR-ului: ”Prefer să pierd aşa o partidă, încercând să joc, decât să câştig de maniera asta!”

Mirel Rădoi, furios după ce a pierdut în faţa CFR-ului: ”Prefer să pierd aşa o partidă, încercând să joc, decât să câştig de maniera asta!”
Comentarii

Echipa CFR Cluj a câştigat cu scorul de 2-0, duminică seară, pe teren propriu, în faţa formaţiei CSU Craiova, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

Clujenii au deschis scorul prin Muhar, în minutul 17, şi l-au majorat în minutul 27, când Găman l-a prins pe picior greşit pe propriul portar, Lazar, şi a înscris un autogol. 

Mirel Rădoi, antrenorul formaţiei CSU Craiova, crede că maniera de arbitraj din meciul cu echipa CFR Cluj, de duminică seara, scor 0-2, a fost una ca în urmă cu 20 de ani.

”Prefer să pierd aşa o partidă, încercând să joc, decât să câştig de maniera asta!”

”Sunt supărat pentru rezultat, dar şi pentru greşelile pe care le-am făcut. Prefer să pierd aşa o partidă, încercând să joc, decât să câştig de maniera asta, dar eu trebuie să judec echipa mea. Va trebui să găsesc soluţii, să remediez aceste greşeli, pentru că se văd pe tabela de marcaj.

Suferim, dar şi din cauza adversarului, care se aglomerează în acele zone. Trebuia să fim mai abili, să ducem mingea mai mult la margine şi să venim cu jucători în careu. Am fost previzibili, am aşteptat mingea, nu am încercat să venim cu centrări.

Ar trebui siguranţă în orice moment, dar e clar că, atunci când încerci să iniţiezi de la portar, e o echipă desfăcută şi rămân spaţii foarte mari. Am spus că pasele înapoi nu trebuie să fie pe cadrul porţii, pentru că poate apărea orice. Din păcate, tocmai asta s-a întâmplat astăzi”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: craiova-cfr-mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare