Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A transferat FCSB mijlocaşul greşit de la Farul? MM explică de ce nu a sosit Grameni la Bucureşti: ”Gigi îl vedea aşa” | EXCLUSIV

A transferat FCSB mijlocaşul greşit de la Farul? MM explică de ce nu a sosit Grameni la Bucureşti: ”Gigi îl vedea aşa” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Constantin Grameni (19 ani) a deschis scorul în victoria Farului Constanţa cu FC Argeş, scor 3-0, din a 10-a etapă a Ligii 1. Prin acest gol, mijlocaşul central a devenit golgheterul echipei sale în acest sezon, cu trei reuşite, la egalitate cu Gabi Torje.

Farul Constanţa şi-a continuat începutul bun de sezon şi în a 10-a etapă a Ligii 1, după ce a reuşit să o învingă pe FC Argeş, scor 3-0.

În ultima etapă, echipa pregătită de Gică Hagi suferise prima înfrângere a sezonului, iar jucătorii ar fi putut suferi din punct de vedere psihic la duelul cu piteştenii.

Însă, Farul nu a fost nevoită să se chinuie prea tare împotriva formaţiei pregătite de Andrei Prepeliţă, fiind în control pe tot parcursul confruntării.

Printre jucătorii de pe teren care s-au remarcat se numără şi Constantin Grameni, care a deschis scorul la Ovidiu, atingând borna de trei goluri în acest sezon.

Jucătorul de 19 punctase şi împotriva FCSB-ului şi a tot impresionat în ultima vreme, profitând de minutele în plus primite după plecarea lui Eduard Radaslavescu (18 ani).

A transferat FCSB mijlocaşul greşit de la Farul?

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei Farului, MM Stoica a fost întrebat cum de FCSB nu a ”spart banca” pentru celălalt mijlocaş de perspectivă al Farului.

Cât Radaslavescu încălzeşte banca la FCSB, Grameni face instrucţie la mijlocul terenului pentru Farul şi pare a fi jucătorul mai valoros în momentul de faţă.

MM a explicat că, FCSB fiind în căutarea unui mijlocaş mai degrabă ofensiv, Gigi Becali a preferat să îl transfere pe Radaslavescu, întrucât îl vedea drept un jucător mai ofensiv.

În plus, vârsta noului mijlocaş de la FCSB, care este cu aproape doi ani mai mic decât Grameni, a fost un alt factor important în aducerea sa la Bucureşti.

Radaslavescu, Gigi îl vedea un jucător mai aproape de poarta adversă. Se crease aşa o poveste în jurul lui Radaslavescu prin faptul că a fost la turneul final U19, deşi era mai mic cu doi ani”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

De când s-a transferat la FCSB, Eduard Radaslavescu a reuşit să însumeze doar patru apariţii, în care a stat pe teren doar 122 de minute.

Afla mai multe despre: constantin grameni 

viewscnt
Articole similare