Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu sugerează că Săpunaru putea fi în pericol la Tg. Jiu: ”Gândiţi-vă ce a păţit handbalistul Cozma. Atitudine primitivă” | EXCLUSIV

Dan Şucu sugerează că Săpunaru putea fi în pericol la Tg. Jiu: ”Gândiţi-vă ce a păţit handbalistul Cozma. Atitudine primitivă” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Un scandal monstru a erupt la finalul partidei dintre FC U Craiova cu Rapid, în mijlocul căruia a fost căpitanul Cristi Săpunaru. Acesta s-a luat la bătaie cu un apropiat al lui Adrian Mititelu, care se afla la vestiare în urma fluierului final.

Cristi Săpunaru se află la mijlocul scandalului momentului din fotbalul românesc, după ce a sărit la bătaie cu un apropiat al lui Adrian Mititelu la finalul înfrângerii cu FC U Craiova.

În drumul spre vestiare, căpitanul Rapidului s-a luat la ceartă cu galeria lui FC U Craiova, iar, atunci când a văzut o persoană străină în faţa uşii de la vestiarul oaspeţilor, a ”erupt”.

Săpunaru a fost ţinut cu greu de coechipieri şi s-a format o îmbulzeală în jurul fundaşului giuleştean, care nu s-a mai putut controla, la fel cum a păţit şi după ultima înfrângere cu FC U.

Oltenii i-au atacat pe adversari, spunând că nu este normal să sară la bătaie, în timp ce Rapidul a răspuns cu aceeaşi monedă, spunând că cei de la FC U nu ar fi trebuit să permită accesul unor persoane în zona vestiarelor.

Întrucât subiectul a pornit o întreagă controversă, Dan Şucu a fost nevoit să vorbească public despre acuzaţiile aduse clubului său şi a recitat aceeaşi partitură ca ceilalţi rapidişti.

Dan Şucu sugerează că Săpunaru putea fi în pericol după meciul cu FC U Craiova

Acţionarul din Giuleşti l-a atacat pe Marcel Puşcaş, pe care l-a acuzat că e mai preocupat de a o ”înţepa” pe Rapid decât să asigure siguranţa jucătorilor pe teren, şi a sugerat că Săpunaru putea suferi o soartă similară lui Marian Cozma, care a fost înjunghiat într-un bar în urma unei altercaţii.

Nu avem cum să ne concentrăm pe bârfe, trebuie să ne concentrăm pe substanţă. Substanţa e că, în momentul de faţă, în multe stadioane, siguranţa jucătorilor nu e luată în serios.

Nu are ce căuta pe culoar un personal altul decât cel statuat prin regulament. Dacă se întampla o nenorocire... pluteşte în aer, gandiţi-vă ce s-a întâmplat cu handbalistul Cozma, ceva în genul ăsta.

Orice om rău intenţionat nu poate să ajungă acolo şi să facă cine ştie ce. Securitatea jucătorilor noştri nu e privită cu seriozitate maximă.

(n.r. vă e teamă că Săpunaru ar putea fi suspendat?) Echipa e foarte puternică, căpitanul e extrem de important, echipa poate să reziste fără capitan câteva meciuri. Nu asta e problema noastră.

Problema noastră e că există preşedinţi de club care în loc să înţeleagă problema tuturor cluburilor, că securitatea trebuie întărită, ei se concentrează cum să lovească în Rapid fără sens. E o atitudine primitivă”, a declarat Dan Şucu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan şucu 

viewscnt
Articole similare