Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, negru de supărare după înfrângerea cu Universitatea Craiova: ”Cei care au intrat nu au adus nimic în plus. Trebuia să câştigăm”

Gică Hagi, negru de supărare după înfrângerea cu Universitatea Craiova: ”Cei care au intrat nu au adus nimic în plus. Trebuia să câştigăm”

Farul Constanța

Comentarii

În ultimul meci din cea de a noua etapă a Ligii 1, Farul Constanţa a suferit prima înfrângere a sezonului. Echipa pregătită de Gică Hagi a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 4-3, deşi i-a condus pe olteni cu 3-1.

Luni seara, Universitatea Craiova a reuşit să devină prima echipă care a învins-o pe Farul Constanţa în această stagiune, după ce a revenit de la 1-3 şi s-a impus cu 4-3.

Întoarcerea dramatică de scor reuşită de olteni l-a scos din sărite pe Gică Hagi, care a fost negru de supărare la flash-interviul din urma partidei.

”Regele” i-a criticat pe elevii săi, în special pe cei introduşi de pe bancă, şi a afirmat ferm că echipa sa nu trebuia să piardă un meci pe care l-a condus la două goluri.

Gică Hagi, negru de supărare după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Întotdeauna în fotbal, realitatea o vezi pe teren. Noi am făcut foarte multe bine prima repriză, lăsând la o parte ultimele cinci minute. În acel moment, Craiova a început să creadă.

Am fost deconectaţi, am vorbit la pauză, dar ei ne-au creat presiune şi au venit golurile. Asta e realitatea, fotbalul îţi arată, la final e o sumă.

Noi am greşit în seara asta, la 3-1 nu a fost aceeaşi atitudine, aceeaşi determinare, trebuia să facem jocul nostru 90 de minute, aste le scriu pe tablă, nu 30, nu 40.

Felicit Craiova, bravo ei, au crezut, au muncit. Jucăm la trei zile, trebuie să facem schimbări. O dată poţi să faci bine, o dată nu, nici eu nu sunt perfect.

Cred că cei care au intrat nu au adus nimic în plus, asta e. Când echipa pierde, nu ne salvăm niciunii, echipa a pierdut, asta contează, trebuia să câştigăm.

Nu fac socoteli dacă e prima înfrângere sau ultima, vorbesc despre meci. Am pierdut dintr-o manieră care nu trebuie să se întâmple.

(n.r. cum e Aioani?) El ştie, vom vedea. Suntem în vestiar, realitatea e că am pierdut toţi, fotbalul e făcut din greşeli.

După 3-1 am făcut prea multe greşeli ca să putem să câştigăm”, a declarat Gică Hagi.

În prezent, ultima echipă neînvinsă din campionat este Hermannstadt.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare