Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dezamăgit la FCSB, dar impresionează la noua echipă. MM Stoica, dat pe spate: ”E de neoprit, mi-a plăcut foarte mult” | EXCLUSIV

A dezamăgit la FCSB, dar impresionează la noua echipă. MM Stoica, dat pe spate: ”E de neoprit, mi-a plăcut foarte mult” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei Farului Constanţa cu FC Argeş, MM Stoica a recunoscut că a fost dat pe spate de prestaţia lui Denis Alibec (31 de ani). Managerul general de la FCSB este de părere că sistemul utilizat de echipa pregătită de Gică Hagi este ideal pentru a îi scoate în evidenţă calităţile ”tricolorului”.

După câţiva ani în care a fost măcinat de accidentări şi de transferuri eşuate, Denis Alibec pare să îşi fi redescoperit într-un final forma care l-a adus la echipa naţională.

Sosit la Farul Constanţa în această vară, Gică Hagi şi-a folosit bagheta magică şi pe ”tricolor”, care, deşi a punctat doar o dată până acum, arată ca un om renăscut.

Unicul gol marcat de atacant până acum a venit împotriva fostei sale echipe, FCSB, dar aportul pe care îl are la întreg jocul Farului este foarte important.

Invitat în studioul Orange Sport după victoria Farului cu FC Argeş, MM Stoica a recunoscut că a fost dat pe spate de atacant, care a ”a avut nişte pase geniale”.

Managerul general de la FCSB este de părere că sistemul lui Hagi este motivul pentru care Alibec dă randament la Farul şi nu a dat la FCSB, CFR sau Kayserispor, scoţându-i în evidenţă calităţile.

A dezamăgit la FCSB, dar impresionează la noua echipă

Trei victorii fără dubii a obţinut Farul. Chiar conduşi, la Cluj au câştigat într-o manieră entuziasmantă, pe noi ne-au bătut fără drept de apel, iar astăzi… la Craiova nu îmi explic cum au pierdut. Mă întreb unde erau şi cu punctele alea.

Alibec a făcut un meci de excepţie, e un număr 10. S-a demarcat pe toată lungimea terenului, a avut nişte pase geniale pentru colegi.

Este genul de jucător care nu poate juca la Kayserispor sau la o echipă oarecare din Turcia, la Atromitos, o echipă oarecare din Grecia. Logic, nu poate juca nici la CFR cu Petrescu.

El vrea altceva de la atacanţi. Alibec are nevoie de o zonă de confort. Când e într-o zonă de confort, e de neoprit! Mie mi-a plăcut foarte mult azi, cel mai bun meci al lui!

Ideea e că am văzut că Alibec e un jucător care are nevoie de un atacant în faţa lui. Sistemul lui Hagi este ceva special”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Înainte de a semna cu Farul, Alibec ar fi fost dorit şi de FCSB.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare