Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nemulţumirea lui Gică Hagi după victoria la scor cu FC Argeş: ”Am fost supărat pe cei din spate!”

Nemulţumirea lui Gică Hagi după victoria la scor cu FC Argeş: ”Am fost supărat pe cei din spate!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a întrecut duminică, pe teren propriu, formaţia FC Argeş, scor 3-0, şi a trecut pe primul loc în clasamentul Superligii. Meciul, care a contat pentru etapa a zecea, a fost întrerupt timp de opt minute, pentru a i se acorda îngrijiri medicale unui spectator.

Meciul de la Ovidiu a fost întrerupt de arbitru timp de opt minute, începând din minutul 25, atunci când unui spectator i s-a făcut rău, iar personalul medical de pe ambulanţa prezentă la stadion i-a acordat îngrijiri, transportându-l apoi la spital.

Farul a deschis scorul în minutul 7, prin Grameni, care a înscris din careu, iar în minutul 57 Tudor Băluţă l-a majorat la 2-0. Torje a închis tabela în minutul 90, stabilind scorul final.

La finalul meciului, Gică Hagi a spus că a fost supărat pe cei spate, deoarece construcţia era mult prea lentă. 

”Am fost supărat pe cei din spate!” 

”Am jucat bine, eu zic că am pregătit bine meciul, am început extraordinar, am marcat, apoi am avut 20 de minute în care ne-am pierdut. Există potenţial să fie şi mai bine.

Am construit bine, avem jucători care erau foarte buni, încercăm să-i aducem la nivelul la care erau înainte. Băluţă mai are până să ajungă unde era înainte. Important e să fie mult pe teren, să aibă ritm, că fotbal ştie mult, el era profesorul.

În prima repriză, am fost supărat pe cei din spate pentru că era foarte lentă construcţia. A doua repriză, am schimbat sistemul şi poziţia jucătorilor nu era aşa bună. Ofensiv ştim să jucăm, defensiv o putem face mai bine.

Avem talent, încrederea jucătorilor e mare, jucătorii, foşti internaţionali, mai rămâne să-i punem la punct fizic. Nu sunt la cel mai bun nivel fizic, dar sper că vor ajunge”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: hagi-farul-fc argeş 

viewscnt
Articole similare