Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Farul a devenit cel mai complet club din România”. Marele vis al lui Hagi la Constanţa: ”Îmi doresc să câştig campionatul”

”Farul a devenit cel mai complet club din România”. Marele vis al lui Hagi la Constanţa: ”Îmi doresc să câştig campionatul”

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat că îşi doreşte ca acest club să devină foarte mare şi să câştige campionatul, dar că deocamdată nu ştie când s-ar putea întâmpla acest lucru.

 Marele vis al lui Hagi: ”Îmi doresc ca la Constanţa să fie un club foarte mare care să câştige campionatul”

Hagi a precizat, duminică, într-o conferinţă de presă, că este nevoie de susţinere din toate punctele de vedere ca Farul să aibă o echipă puternică şi un buget foarte bun.

“Ca să ai un buget bun, să aspiri să te duci să te lupţi pentru a intra acolo sus cu echipe foarte puternice, care sunt bine organizate şi bine alimentate cu bani, şi Constanţa trebuie să aibă acest aspect, să nu neglijeze nimeni că e nevoie de susţinere din toate punctele de vedere la nivelul cel mai înalt dacă vrem să avem o echipă puternică, trebuie să ai un buget foarte bun, consistent şi pe termen mediu şi lung asigurat.

În momentul de faţă sunt puţine echipe care cred că au parte de acest lucru. Din păcate, în România, în momentul de faţă cam asta e”, a declarat Hagi.

El a menţionat că îşi doreşte ca Farul Constanţa să devină un club foarte mare, care să câştige campionatul.

“Constanţa, dacă vrea să aibă o echipă puternică pentru că reprezentăm un oraş puternic dintr-o zonă foarte puternică şi bună a României, atunci trebuie şi bugetul echipei să fie la nivel cel înalt pentru că noi facem fotbal, iar ca să faci performanţă la nivel foarte mare, dacă se doreşte, e nevoie de toată lumea.

Eu cu siguranţă îmi doresc ca la Constanţa să fie un club foarte mare care să câştige campionatul. Când o să fie acest lucru? Nu ştiu. Deocamdată, ăştia suntem, încercăm să dăm tot ce avem mai bun”, a explicat Hagi.

Hagi: ”Farul a devenit cel mai complet club din România”

Gheorghe Hagi a mai adăugat că Farul este cel mai complet club din România deoarece are baza sportivă proprie şi joacă tot pe terenul său.

“Un club care are bază sportivă, are teren propriu, e unic în România. Farul a devenit cel mai complet club din România pentru că are propriul teren, jucăm pe terenul nostru.

Deocamdată, sperăm să vină şi terenul mare. (...) Farul are patrimoniu, are bază sportivă, are jucători, academie. (...) Când vom avea şi stadionul... am văzut că merg lucrurile pe drumul cel bun aşa că atunci când vom avea şi stadionul o să fie şi mai bine, sperăm ca atunci să fim de nivel european”, a completat Hagi.

Meciul dintre FC Botoşani şi Farul Constanţa are loc, luni, de la ora 21.00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: hagifarul 

viewscnt
Articole similare