Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Borussia Dortmund l-a transferat pe înlocuitorul lui Haller! A semnat pe doar un an şi are 34 de ani

OFICIAL | Borussia Dortmund l-a transferat pe înlocuitorul lui Haller! A semnat pe doar un an şi are 34 de ani
Comentarii

Borussia Dortmund şi-a găsit atacant după ce noul transfer, Sebastian Haller, a aflat că suferă de cancer testicular şi a fost nevoit să se opereze şi să urmeze un tratament cu chimioterapie. Dortmund s-a înţeles cu Anthony Modeste (34 de ani), atacantul lui FC Koln din Bundesliga.

UPDATE 20:57 - OFICIAL! Anthony Modeste (34 de ani) a semnat cu Borussia Dortmund până în vara lui 2023.


Sebastian Haller, transferat de Borussia Dortmund de la Ajax în vară, a fost diagnosticat cu cancer testicular, iar nemţii au fost nevoiţi să-i caute înlocuitor. Pe care l-au şi găsit, Anthony Modeste, veteranul din atacul lui Koln, cu care s-au înţeles.

"S-a făcut!". Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Haller, bolnav şi operat de cancer! Salariu de 6 milioane de euro

Anthony Modeste este noul atacant al Borussiei Dortmund, anunţă jurnalistul german Florian Plettenberg, care scrie că transferul "s-a făcut". Modeste o va lăsa pe Koln şi, la 34 de ani, va merge să joace în atacul Borussiei Dortmund unde trebuie să-i ţină locul lui Haller.

Modeste va avea un salariu de şase milioane de euro în anul petrecut la Borussia Dortmund, pentru că va semna pe un singur sezon cu formaţia de pe Signal Iduna Park. FC Koln l-a învoit pe Modeste, care nu se află în lotul echipei pentru meciul cu Schalke, astfel că acesta va merge să facă vizita medicală.

Atacantul şi-a luat deja la revedere de la foştii colegi.

Anthony Modeste a fost unul dintre golgheterii sezonului trecut la FC Koln, pentru care a marcat de 23 de ori şi a pasat decisiv de patru ori.

  • 3 - trei milioane de euro este cota de piaţă a lui Anthony Modeste în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: borussia dortmundanthony modestetransfer 

viewscnt
Articole similare