Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Denis Alibec la Farul. Gică Hagi, detalii despre atacant şi pe cine nu va conta la echipă

Ce se întâmplă cu Denis Alibec la Farul. Gică Hagi, detalii despre atacant şi pe cine nu va conta la echipă

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat că meciul de luni cu FC Botoşani este unul dificil din toate punctele de vedere, cu o formaţie care este în formă şi care joacă foarte bine pe propriul teren.

Hagi, despre meciul cu Botoşani: "Din toate punctele de vedere ne aşteaptă un meci dificil"

Hagi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că doreşte ca echipa sa să facă un meci complet pentru a câştiga partida.

“E o deplasare grea şi lungă, cu o echipă care e în formă,  care joacă foarte bine acasă, ştie să presioneze, ştie să împingă lucrurile pentru a încerca să câştige. Din toate punctele de vedere ne aşteaptă un meci dificil. Suntem pregătiţi. (…) Suntem încrezători, ştim că e greu, dar mergem să ne jucăm şansa noastră, să încercăm să luăm puncte, să ne întoarcem la Constanţa cu ceva. Încercăm să facem un meci complet pentru a putea să-l câştigăm”, a afirmat Hagi.

El a precizat că nu va putea conta în acest meci pe Grameni şi Benzar.

Hagi a afirmat că Alibec este în cantonament şi uşor, uşor îşi va face apariţia în primul 11 al constănţenilor.

“Denis e în cantonament. Uşor, uşor, nu vă grăbiţi că o să apară, de asta l-am adus să ne îndeplinim obiectivul”, a adăugat Hagi.

Întrebat dacă este mulţumit acest început de campionat, Hagi a răspuns: “Da. Mai puţin că la ultimul meci nu am marcat. Trebuia să marcăm şi era mai bine”.

Meciul dintre FC Botoşani şi Farul Constanţa are loc, luni, de la ora 21.00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: gica hagidenis alibecfarul constanta 

viewscnt
Articole similare