Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Marius Măldărăşanu după ce Hermannstadt a câştigat pentru a treia oară la rând: ”Trebuie să fim realişti, nu se gândea nimeni!”

Ce spune Marius Măldărăşanu după ce Hermannstadt a câştigat pentru a treia oară la rând: ”Trebuie să fim realişti, nu se gândea nimeni!”

Superliga

Comentarii

Echipa FC Hermannstadt s-a impus sâmbătă cu scorul de 2-1 la Arad, în faţa formaţei UTA, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii. Golul victoriei a fost marcat în minutul 5 al prelungirilor, iar Hermannstadt a rămas singura echipă neînvinsă din Superligă.

Arădenii au deschis scorul din penalti, prin Postolachi, în minutul 29. În minutul 36, Baba Alhassan a egalat, pentru ca în minutul 90+5, tot Baba Alhassan să înscrie golul victoriei pentru sibieni, care sunt pe locul 3 în clasament, neînvinşi.

La finalul meciului, Măldăraşanu a recunoscut că nu se gândea nimeni că echipa lui va ajunge pe locul secund în Superligă. 

”Trebuie să fim realişti, nu se gândea nimeni!”

”Cum spuneam mai devreme, nebunie! Asta spuneau băieţii, că meciurile următoare probabil adversarii nu vor mai ataca pe final. Dar îi felicit încă o dată, au crezut în şansa lor. Să fim sinceri, singura ocazie a lui UTA a fost chiar faza de dinaintea golului.

Jocul nostru a fost foarte bun. UTA e o echipă periculoasă la fazele fixe, dar cred că am controlat jocul în mare parte. Până la urmă, aşa a vrut Dumnezeu. Visăm şi e normal, şi jucătorii mă bucur că au căpătat o încredere foarte mare.

Că vom ajunge pe locul 2, da, trebuie să fim realişti, nu se gândea nimeni. Dar cred că e un loc meritat şi ca joc, şi ca spirit de echipă”, a declarat Măldărăşanu. 

Afla mai multe despre: hermannstadt-uta-măldărăşanu 

viewscnt
Articole similare