Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer rezolvat de Toni Petrea la Chindia! Lovitură de proporţii dată de codaşa Ligii 1: ”Am venit să creştem nivelul echipei”

Primul transfer rezolvat de Toni Petrea la Chindia! Lovitură de proporţii dată de codaşa Ligii 1: ”Am venit să creştem nivelul echipei”galerie foto

Chindia Targoviste

Comentarii

De abia instalat pe banca tehnică a ultimei clasate din Liga 1, Chindia, Toni Petrea (47 de ani) s-a pus imediat pe treabă şi a rezolvat deja primul transfer. Fotbalistul este la Târgovişte şi a semnat contractul cu noua sa echipă.

UPDATE: Aly Ndom a fost prezentat oficial de Chindia!


La doar două luni după ce a părăsit-o pe FCSB pentru a doua dată, Toni Petrea a preluat a doua echipă din cariera sa de antrenor principal, Chindia Târgovişte.

Tehnicianul de 47 de ani a fost prezentat oficial şi a dezvăluit că are ca obiectiv să ridice echipa din coada clasamentului, punctând că jucătorii din lotul actual nu au valoarea reflectată de începutul lor dezastruos de sezon.

Obiectivele lui Toni Petrea la Târgovişte

Suntem conştienţi de momentul delicat în care echipa se află. Suntem pe un loc care nu onorează această echipă.

Am venit cu sufletul deschis alături de Cristi Ţermure (n.r. - secundul său) să ajutăm, să creştem nivelul echipei şi să adunăm cât mai multe puncte ca să ne îndepărtăm de această poziţie deloc plăcută.

Am entuziasm, sper să transmit asta jucătorilor. În momentul de faţă cred că le lipseşte încrederea în forţele proprii, deşi consider că este un grup bun de jucători, care cu siguranţă nu au valoarea locului pe care îl ocupă în clasament.

Cu unii dintre ei am lucrat, am urmărit meciurile în perioada asta. Îi ştiu, am jucat împotriva multora dintre jucătorii pe care îi antrenez acum.

În trecut am făcut şi analize la echipele pe care le întâlneam aşa că îi cunosc în mare parte pe jucători. Uşor, uşor ne vom cunoaşte mai bine, atât eu pe ei, cât şi ei pe mine ca stil de lucru”, a declarat Toni Petrea.

Primul transfer rezolvat de noul antrenor al Chindiei

În ciuda acestor cuvinte frumoase despre noii săi jucători, noul antrenor al Chindiei a rezolvat în culise primul transfer din mandatul său la club.

Conform Playsport, Aly Ndom (26 de ani), mijlocaş defensiv francez, cu origini senegaleze, este la Târgovişte şi a semnat deja contractul cu dâmboviţenii.

Ndom a evoluat exclusiv în Franţa în cariera sa, în mare parte în Ligue 2, deşi are şi 20 de meciuri în Ligue 1, toate venite în perioada 2018-2019.

Transferul său este o adevărată lovitură dată de Chindia. Fotbalistul tocmai a pus umărul la revenirea lui Auxerre pe prima scenă a fotbalului francez, înainte de a îi expira înţelegerea cu clubul, astfel că dispune de o experienţă mult peste cea a noilor săi coechipieri.

În contractul semnat cu codaşa Ligii 1, francezul are o clauză care îl va lăsa liber de contract în cazul în care echipa retrogradează.

În CV-ul fotbalistului de 26 de ani se mai regăsesc Stade Reims şi Caen.

Pe lista de cumpărături a lui Toni Petrea la Târgovişte s-ar mai afla şi doi jucători de la FCSB.

Afla mai multe despre: aly ndom 

viewscnt
Articole similare