Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A cheltuit aproape două milioane de euro pentru a îl aduce la club, dar tot nu ştie ce să facă cu el! Marea dilemă a FCSB-ului: ”Va fi mult mai bun atunci” | EXCLUSIV

A cheltuit aproape două milioane de euro pentru a îl aduce la club, dar tot nu ştie ce să facă cu el! Marea dilemă a FCSB-ului: ”Va fi mult mai bun atunci” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În această vară, Gigi Becali a ”spart” peste cinci milioane de euro pe transferuri, o bună parte din această sumă fiind plătită pentru David Miculescu (21 de ani). FCSB i-a plătit clauza de reziliere jucătorului, dar l-a adus pe acesta la club fără să aibă vreo idee cum să îl utilizeze de fapt.

Într-o vară care se anunţa liniştită pentru FCSB pe piaţa transferurilor, Gigi Becali şi-a pierdut cumpătul şi a ”spart” peste cinci milioane de euro pe nou-veniţi.

A fost cea mai mare sumă investită de FCSB în transferuri din 2017 încoace, când cheltuia aproape opt milioane de euro pentru a transfera jucători precum Florinel Coman, Dragoş Nedelcu sau Constantin Budescu.

Cel mai scump fotbalist adus de vicecampioană în această vară este David Miculescu, care l-a costat pe Becali 1,7 milioane de euro, cu 200.000 mai mult decât Andrea Compagno.

Fostul star al UTA-ei fusese urmărit de roş-albaştri ani întregi, iar Gigi Becali a decis să îi activeze clauza de reziliere în această vară, pentru a nu îl rata.

Până acum, Miculescu nu a dat cel mai bun randament la Bucureşti, iar MM Stoica a dezvăluit că cei de la FCSB nici nu îi ştiu cel mai bun post până acum.

A cheltuit aproape două milioane de euro pentru a îl aduce la club, dar tot nu ştie ce să facă cu el

Însă, managerul general al vicecampioanei i-a luat apărarea lui Miculescu, în care încă are mare încredere, punctând că este un ”copil” care mai are nevoie de timp pentru a se acomoda la noile împrejurimi.

"Şi Wolverhampton a dat 40 de milioane pe Fabio Silva şi aşteaptă mai mult. Joao Felix cumva a dat randament? Sunt şi jucători care nu sunt fenomene.

Miculescu la debut a jucat foarte bine, apoi a marcat la primul meci din campionat, iar la ultimul de pe teren propriu a marcat.

Nu cred că poate cineva să spună că Miculescu este o deziluzie până acum. Nici nu joacă meci de meci. E un copil de 21 de ani care a fost folosit atacant, numărul 10, dreapta şi stânga.

Când o să se ştie exact care e poziţia lui probabil că-şi va câştiga reperele şi va fi mult mai bun", a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare