Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Răspuns final în cazul plecării lui Dan Petrescu de la CFR! Nelu Varga a făcut anunţul momentului: ”E caz închis”

BREAKING NEWS | Răspuns final în cazul plecării lui Dan Petrescu de la CFR! Nelu Varga a făcut anunţul momentului: ”E caz închis”

CFR Cluj

Comentarii

În urma înfrângerii suferite împoitrva lui Sivasspor, al treilea mandat al lui Dan Petrescu (54 de ani) la CFR Cluj părea a fi aproape de final. Relaţiile dintre antrenor şi conducere de răciseră de tot, iar cele două părţi au discutat pentru a vedea dacă mai are rost să continue colaborarea. Miercuri, Nelu Varga a făcut anunţul momentului în fotbalul românesc.

Toate performanţele reuşite de CFR Cluj în ultimii ani, chiar dacă nu a fost prezent la echipă în acel moment, i se datorează mai mult sau mai puţin lui Dan Petrescu.

”Bursucul” a pus bazele a ceea ce avea să devină cea mai bună echipă din fotbalul românesc, iar numele său este deja asociat cu cel al CFR-ului.

Din aceste cauze a fost foarte neaşteptat când a apărut vestea cum că Dan Petrescu va pleca din Gruia. Izbucnirea sa din urma meciului cu Sivasspor părea să fi dus la ”divorţ”.

”Bursucul” şi patronul Nelu Varga aveau o întâlnire stabilită marţi, pentru a discuta dacă mai are vreun rost să continue colaborarea în actualele condiţii.

Întâlnirea dintre cei doi nu a mai avut loc, din motive medicale, fiind amânată până joi, dar Nelu Varga a făcut anunţul momentului încă de miercuri.

Patronul campioanei a dezvăluit că a vorbit la telefon cu Dan Petrescu şi că au convenit să continue colaborarea.

Răspuns final în cazul plecării lui Dan Petrescu de la CFR

Varga a afirmat că CFR are nevoie de ”Bursuc” şi a dat de înţeles că răzoiul declaraţiilor dintre cei doi a luat final.

Am vorbit acum la telefon cu Dan Petrescu, e doar răcit, nu are Covid… El mi-a spus că mâine (n.r. joi) o să fie la antrenament.

Nu mai discutăm de plecare, e caz închis. Rămâne la CFR! Avem nevoie de rezultate, de munca lui şi a echipei, nu să facem circ la televizor”, a declarat Nelu Varga, pentru Fanatik.

Aşadar, ”telenovela” Dan Petrescu a luat final, iar campioana se poate concentra pe cucerirea celui de al şaselea titlu la rând.

La momentul actual, ardelenii sunt la şase puncte de liderul Farul şi Rapid, dar au două meciuri mai puţin jucate, astfel că ar ajunge la egalitate cu cele două dacă îşi câştigă restanţele.

După pauza pentru meciurile naţionalei, CFR o va înfrunta pe Petrolul.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare