Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi şi l-a dat afară după două meciuri: ”Ce s-a întâmplat la CFR nu s-a întâmplat niciodată” | EXCLUSIV

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi şi l-a dat afară după două meciuri: ”Ce s-a întâmplat la CFR nu s-a întâmplat niciodată” | EXCLUSIVgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a discutat despre ”abundenţa” de jucători de la CFR Cluj. Campioana se poata baza pe aproape 40 de fotbalişti, un număr enorm pentru orice echipă din lume, iar uneori ia decizii bizare în privinţa acestora.

Dan Petrescu este aproape de despărţirea de CFR Cluj, după ce relaţia dintre el şi patronul Nelu Varga s-a deteriorat complet. Cei doi urmează să se întâlnească pentru a discuta termenii rezilierii.

”Bursucul” este de părere că nu a avut parte de susţinerea deplină a conducerii şi consideră că ar fi fost nevoie de investiţii şi mai mari pentru ca CFR să poată fi competitivă la un nivel înalt.

În ciuda faptului că mereu i-au fost făcute toate poftele de şefii din Gruia, Petrescu este convins că nu el este de vină în această situaţia şi că cineva din club îl ”lucrează”.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a discutat despre unul dintre momentele în care antrenorul CFR-ului a luat o decizie cu adevărat bizară.

Pentru a exemplifica controlul pe care îl avea ”Bursucul” la club, managerul general de la FCSB a expus cazul Roger (26 de ani), fostul jucător al UTA-ei.

Contractul său avea să expire în această vară, iar brazilianul deja semnase o înţelegere cu CFR, pentru a veni în Gruia la finalul înţelegerii sale.

Fotbalistul transferat la insistenţele lui Petrescu, dat afară după două meciuri

Însă, la insistenţele lui Dan Petrescu, CFR l-a transferat din iarnă pe acesta, plătind o sumă de transfer pentru a îl aduce mai devreme, în loc de a aştepta până în vară.

După doar două meciuri, tehnicianul campioanei s-a supărat şi s-a decis să îl dea afară pe brazilian de la prima echipă pentru tot restul sezonului.

Din datele pe care le am, poate sunt greşite, dar nu cred, s-a ajuns ca unii jucători să fie declaraţi liberi şi să rămână în afara lotului fiind plătiţi, ca la un moment dat să fie readuşi în lot şi schimbaţi.

Ce s-a întâmplat anul trecut la CFR nu s-a întâmplat niciodată în fotbalul românesc. Ca Roger să vină, să fie plătit, să se facă transferul, să joace două meciuri sau cât a jucat şi apoi să fie scos în afara lotului.

Aşa ceva... adică ăsta este un efort financiar teribil. Şi au fost mai mulţi”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Între timp, Roger a revenit la prima echipă, dar se numără printre rezervele ”Bursucului”. Pe postul său, de aripă stânga, Petrescu preferă variantele Petrila sau Mistrati.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare