Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga, furios! Decizia cu care Dan Petrescu l-a înfuriat

Nelu Varga, furios! Decizia cu care Dan Petrescu l-a înfuriat

CFR Cluj

Comentarii

Nu e linişte la CFR Cluj înaintea derby-ului cu FCSB, meci care poate fi decisiv pentru titlul din Liga 1. Nelu Varga, patronul CFR-ului, e supărat pe Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul echipei.

Nelu Varga, furios! Decizia cu care Dan Petrescu l-a înfuriat

CFR Cluj a pierdut în faţa Craiova, 3-2 în Bănie, meci care a reaprins speranţele la titlu pentru olteni, dar şi pentru FCSB. Campioana României joacă împotriva FCSB, duminică, 17 aprilie, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro, dar nu e linişte în Gruia.

Nelu Varga, patronul CFR Cluj, e supărat pe Dan Petrescu, conform Fanatik, pentru că "Bursucul" nu foloseşte jucătorii pe care i-a solicitat în perioada de transferuri din iarnă. Unii dintre ei, scrie sursa citată, aduşi pe sume de bani şi plătiţi cu salarii importante.

Brazilianul Roger, Marko Dugandzic, Yuri, Sergiu Buş sau Dimitrov sunt jucătorii transferaţi de CFR Cluj în perioada de mercato din iarnă, dar care au jucat puţin în actuala stagiune.

CFR Cluj e lider în clasamentul din Liga 1, cu 45 de puncte, la cinci distanţă de principala urmăritoare, FCSB, şi la nouă puncte distanţă de locul 3 ocupat de U Craiova.

CFR Cluj în lot, în acest moment, nu mai puţin de 36 de jucători.

Afla mai multe despre: nelutu vargadan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare