Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica a dat de pământ cu Andrea Compagno după meciul FCSB-ului cu Universitatea Craiova: ”Nu e întâmplător că a jucat în San Marino!”

Ciprian Marica a dat de pământ cu Andrea Compagno după meciul FCSB-ului cu Universitatea Craiova: ”Nu e întâmplător că a jucat în San Marino!”

FCSB

Comentarii

Duminică seara, FCSB a suferit a treia înfrângere din acest campionat, după ce a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 2-1.

Forma modestă a FCSB-ului din campionat a continuat şi la meciul cu Universitatea Craiova. Roş-albaştrii au fost răpuşi cu 2-1 de echipa pregătită de Mirel Rădoi. Nicolae Dică a pregătit mai multe schimbări faţă de meciul cu Anderlecht, iar marea surpriză a fost titularizarea lui Denis Haruţ (23 de ani) pe postul de închizător.

Compagno a fost transferat de FCSB pentru 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948. Fotbalistul a marcat două goluri până acum la FCSB, iar unul a fost din penalty, chiar în meciul pierdut duminică.

Ciprian Marica i-a analizat pe Compagno şi Miculescu. El nu a fost mulţumit de ce au putut să ofere cei doi fotbalişti până în acest moment. Fostul internaţional a tras un semnal de alarmă în privinţa lui Compagno.  

”Nu e întâmplător că a jucat în San Marino!”

”Pare că se confirmă ceea ce-mi spuneau nişte prieteni şi anume că FCSB aruncă trei milioane de euro pe geam. De ce spun asta? Mă refer la Miculescu, destul de şters, destul de palid. Cât şi Compagno.

Am văzut ceva ce nu am mai văzut de mult. Avea cinci metri în faţa lui Screciu şi cu toate astea jucătorul Craiovei i-a luat faţa.

Să vină un fundaş şi să de depăşească... mi se pare că nu întâmplător acest Compagno a fost jucător de San Marino până nu demult”, a spus Ciprian Marica la Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsb-compagno-marica 

viewscnt
Articole similare