Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Burleanu l-a contactat pe Costel Gâlcă pentru a prelua naţionala! Răspunsul ferm oferit de antrenor: ”Am spus clar că nu o să merg cu actuala conducere!”

EXCLUSIV | Răzvan Burleanu l-a contactat pe Costel Gâlcă pentru a prelua naţionala! Răspunsul ferm oferit de antrenor: ”Am spus clar că nu o să merg cu actuala conducere!”

Echipa națională

Comentarii

Costel Gâlcă a fost invitat special în studioul Orange Sport, unde a abordat mai multe subiecte.

Constantin Gâlcă este ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB, în 2015, iar cel mai înalt punct din carieră l-a atins când a fost antrenor la Espanyol, în LaLiga, între 2015 şi 2016.

În prezent, el este liber de contract şi aşteaptă să găsească o nouă ofertă pe placul lui. Fostul antrenor al FCSB-ului a dezvăluit că a fost ofertat de echipa naţională, care se află într-o mare criză de rezultate. În mandatul lui Mirel Rădoi, naţionala a arătat în anumite momente un joc bun, dar nu a obţinut calificări, iar fostul internaţional a decis să plece. 

Recent, Edi Iordănescu a fost numit la cârma echipei, dar naţionala nu se regăseşte. Echipa a fost umilită de Muntenegru în ambele meciuri din Nations League, iar echipa se află pe ultimul loc în grupă. 

Gâlcă a dezvăluit că a fost ofertat de FRF în timpul mandatului lui Mirel Rădoi. Fostul antrenor din LaLiga a decis să nu accepte oferta, deoarece nu este mulţumit de actuala conducere a FRF şi nu vrea să colaboreze cu ei. 

”Eu cred că acolo voi rămâne, până o să vină alţii. M-au contactat parcă acum un an şi ceva, din câte îmi aduc eu aminte. Cred că era Mirel Rădoi la naţională. Nu se pune problema. Am spus şi înainte că nu o să merg. Nu e momentul pentru mine. Cu actuala conducere nu o să merg.

Şi eu mi-aş dori să antrenez România, dar nu în momentul ăsta. Nu cu actuala conducere. Dacă ar fi venit alţi oameni ca Lupescu din fotbal. Eu am fost cu un om şi nu mă pot duce în partea cealaltă. Am spus clar că nu o să merg. Nu cred în predictibilitate. Şi eu aş fi mândru să antrenez echipa naţională, dar nu acum”, a spus Costel Gâlcă, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: răzvan burleanu-costel gâlcă-frf-mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare