Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, ferm: "Stăi, mă, puţin. De ce, doar pentru că e Edi antrenor?". De ce crede că Iordănescu va continua ca selecţioner | EXCLUSIV

Panduru, ferm: "Stăi, mă, puţin. De ce, doar pentru că e Edi antrenor?". De ce crede că Iordănescu va continua ca selecţioner | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru (52 de ani) a reacţionat la finalul meciului Finlanda - România 1-1 şi a vorbit despre prestaţia "tricolorilor", dar a spus că e de părere că Edi Iordănescu va continua ca selecţioner, în ciuda rezultatelor slabe obţinut până acum în grupa de Liga Naţiunilor.

România a remizat, scor 1-1 cu Finlanda, în al cincilea joc din grupa de Liga Naţiunilor. În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a analizat jocul tricolorilor şi a spus că "Edi ştie că va rămâne în continuare" pentru că a anunţat că va pregăti echipa "pentru viitor".

Panduru, ferm: "Stăi, mă, puţin. De ce, doar pentru că e Edi antrenor?". De ce crede că Iordănescu va continua ca selecţioner | EXCLUSIV

La finalul egalului din Finlanda, 1-1 în Liga Naţiunilor, Basarab Panduru analizat jocul şi tricolorii, dar şi antrenorul Edi Iordănescu au ieşit pe minus. Expertul Orange Sport a spus că e de părere că Iordănescu junior va continua pe banca echipei naţionalei şi a acuzat FRF că a făcut un "joc de imagine" şi a aruncat praf în ochi prin negocierile cu Hagi, Lucescu, Petrescu sau Boloni.

Panduru nu e de acord cu ideea că Edi Iordănescu ar trebui să primească un contract pe patru ani la echipa naţională a României.

"Cred că ştie că va continua. Adică nu cred că vii acum, după egalul ăsta, să spui că pregătim echipa pentru viitor. Cred că înainte de meci ştiai că vei continua. El ştia ceva, adică nu aveai nevoie de egalul ăsta ca să spui pregătim echipa pentru viitor. Ai ştiut dinainte că rămâi, chiar dacă nu câştigi meciurile astea două.

Mi se pare că, întorcându-ne în timp,  ai discutat cu Boloni doar să râzi de el, îi spui lui Boloni că dacă termini pe 3 te dau afară, dar vine alt antrenor care nu are niciun obiectiv. Am impresia că te-ai dus la Petrescu, ştiai că are clauză 400.000, să te afli în treabă, pentru că tu ai ştiut pe cine vrei să pui antrenor.

Te duci la Petrescu, ştii că are clauză 400.000, tu nu vrei să plăteşti clauza, ca să ce? Să faci un joc de imagine, să arunci praf în ochi, am fost la ăla, am vrut pe ăla, am vrut pe celălalt, l-am căutat pe ăla, dar noi n-am făcut nimic ca să-i aducem pe ăştia. Noi nu i-am spus lui Boloni 'băi Boloni, nu contează ce faci, pregăţeşte echipa, acum am ajuns în halul ăsta să pregătim echipa, noi neffind pregătiţi de fapt să pregătim echipa pentru pasul următor.

Cu Boloni de la început eram pregătiţi pentru treaba asta, pentru că ştia omul ce trebuia să facă. Acum iar o iei de la 0, asta spun, nu poţi să te duci la Petrescu când ştii că are clauza şi să vrei să-l pui cum? Nu poţi să-i spui lui Boloni locul 3 te dăm afară, dar acum aud pe toată lumea domne trebuie contract pe 4 ani. Stai, mă, puţin. De ce nu le-am făcut la aia dinainte pe 4 ani? De ce facem acum contracte pe 4 ani, pentru că e Edi antrenor?", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: edi iordanescupanduruechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare