Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală pentru Becali. Manchester City s-a interesat de un fotbalist de la FCSB: "M-au chemat să vorbim despre el"

Surpriză totală pentru Becali. Manchester City s-a interesat de un fotbalist de la FCSB: "M-au chemat să vorbim despre el"

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă extrem de dificilă în Superligă, iar rezultatele dezamăgitoare din startul actualului sezon nu sunt întâmplătoare. Unul dintre cei mai importanţi jucători ai roş-albaştrilor din stagiunea trecută, Octavian Popescu, are evoluţii foarte modeste, iar în doar câteva luni a ajuns de nerecunoscut.

FCSB are patru meciuri consecutive fără victorie în Superligă şi ocupă locul 14 în clasament. Deşi vicecampioana României nu se află în topul campionatului, Octavian Popescu nu reuşeşte să mai prindă echipa, iar în doar câteva luni a ajuns de nerecunoscut.

Dacă, în primăvara acestui an, mijlocaşul de 19 ani avea evoluţii foarte bune şi ajungea chiar la prima reprezentativă a României, acum, Octavian Popescu a fost trimis la naţionala de tineret, unde a fost chiar rezervă în amicalul pierdut de tricolorii lui Săndoi, scor 1-4, în faţa Spaniei.

Fără gol marcat în ultimele patru luni, fotbalistul a pierdut echipa chiar şi la FCSB. Aflat în studioul Orange Sport, Giovanni Becali a recunoscut că nu înţelege ce se întâmplă cu Octavian Popescu, fotbalist de care s-a interesat Manchester City, în urmă cu doi ani.

"De pe timpul lui Mutu şi Chivu nu am mai fost chemat de directori sportivi importanţi din Europa. După primele două sau trei goluri marcate de Tavi Popescu pentru Steaua (n.r. FCSB), m-a chemat Txiki Begiristain, de la Manchester City.

M-a întrebat dacă Tavi Popescu este rudă cu Gică Popescu. I-am zis că România are doar trei Becali, dar un milion de Popescu. Manchester City ştie şi copiii de 14-15 ani din Europa, n-avea cum să nu-l ştie şi pe Tavi Popescu" , a declarat Giovanni Becali la Orange Sport.

  • 4 milioane de euro valorează Octavian Popescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 2 pase decisive a reuşit mijlocaşul în cele 17 meciuri jucate pentru FCSB, în actualul sezon, în toate competiţiile

De altfel, Giovanni Becali şi Mihai Stoica au încercat să găsească motivele care l-au adus pe Octavian Popescu în situaţia actuală.

Afla mai multe despre: giovannifcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare