adplus-dvertising
You are here:

Giovanni Becali, discurs-manifest despre Octavian Popescu: "E mereu supărat, nu mai zâmbeşte". MM, dur: "Nu mă rog de nimeni!" | EXCLUSIV

Giovanni Becali, discurs-manifest despre Octavian Popescu: "E mereu supărat, nu mai zâmbeşte". MM, dur: "Nu mă rog de nimeni!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat special la Orange Sport, Giovanni Becali a vorbit despre Octavian Popescu (20 de ani) şi a spus că "trebuie să se gândească doar la fotbal", dar e conştient că fotbalistul trece printr-un moment de cumpănă în cariera început fulminant la FCSB. Mihai Stoica, de partea cealaltă, a avut un discurs dur la adresa "perlei".

Octavian Popescu trece printr-un moment slab de formă, care ridică semne de întrebare la echipa FCSB. Mihai Stoica şi Giovanni Becali au vorbit, în direct la Orange Sport, despre forma "perlei" în schimbul căreia visa să obţină multe milioane de euro de pe urma unui transfer în străinătate.

Giovanni Becali, discurs-manifest despre Octavian Popescu: "E mereu supărat, nu mai zâmbeşte". MM, dur: "Nu mă rog de nimeni!" | EXCLUSIV

Giovanni Becali a încercat să-l "trezească" pe Octavian Popescu prin discursul său şi i-a atras atenţia "perlei" că trebuie să se concentreze pe fotbal, altfel va pierde echipa la FCSB. Fostul agent FIFA a remarcat o schimbare în atitudinea lui Popescu.

"Tavi Popescu e într-o perioadă dificilă, stresul e foarte mare pentru el la această vârstă, probabil şi sumele de 40-50 de milioane au fost o problemă, probabil şi salariul mărit e o problemă. El nu întreba niciodată de bani. Colegul lui de cameră avea 10 mii de euro, aşa că au zis să-i facă şi lui un salariu asemănător. El a primit o maşină de la Steaua (n.r. - FCSB), am vorbit direct cu propritarul clubului. Sper să se gândească şi Tavi Popescu, mai are 12 ani de fotbal, abia a început cariera, acum e important că dacă nu se trezeşte va pierde echipa şi la Steaua (n.r. - FCSB).

Ştim toţi valoarea lui, dar cred că e depăşit de toată această presiune. Nu mai e copilul acela care dădea un gol şi mergea la galerie, e mereu supărat, nu mai zâmbeşte. Mihai Stoica ştie mai multe, eu nu prea vorbesc cu el. Maşina lui Tavi Popescu valorează 50 de mii de euro, iar el a venit aproape gratis la Steaua (n.r. - FCSB). Acum trebuie să se gândească doar la fotbal. E presiune mare şi la club, trebuie să-şi revină şi echipa, şi Tavi Popescu", a spus Giovanni Becali, la Orange Sport.

Mihai Stoica, dur cu "perla" Popescu: "Nu mă rog de nimeni. A pierdut echipa!"

În ceea ce-l priveşte, Mihai Stoica a fost mult mai dur în discurs şi s-a luat de Octavian Popescu, cel căruia i-a transmis în direct că a pierdut echipa la FCSB şi "îi va fi foarte greu". De asemenea, MM s-a declarat nemulţumit de faptul că Popescu a apelat la un mental coach, semn de slăbiciune din partea sa.

"E clar că nu traversează o perioadă bună, şi la antrenamente realizările sunt mai puţine. Este puţin schimbat, eu m-am oferit să-l ajut cu orice, nu a apelat la ajutorul meu, nu ştiu ce are de gând, am aşteptat să vină, dar el nu a venit. Eu nu trag de el, a pierdut echipa, îi va fi foarte greu să joace acum. Nu există jucător de nivelul lui, în opinia mea, dar dacă această valoare nu este dublată şi cu o implicare totală a lui, dacă are alte preocupări, e problema lui. Nimeni nu îl aşteaptă. Nu pot discuta mai multe. După atâţia ani, nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal. În momentul în care aud că un jucător apelează la un mental coaching, acel jucător nu mai are interesul meu. Aceia sunt nişte impostori, înţeleg că e la mental coach, de atunci am văzut toţi ce joacă. Niciun fost mare jucător nu s-a făcut mental coach. Poate Ronaldo şi-a luat vreun mental coach ca să-l înveţe el meserie", a spus Mihai Stoica.

viewscnt
Articole similare