Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire importantă la CFR Cluj. Dan Petrescu a făcut anunţul: ”Asta a fost cred” | EXCLUSIV

Revenire importantă la CFR Cluj. Dan Petrescu a făcut anunţul: ”Asta a fost cred” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Printr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Report, de pe Orange Sport, Dan Petrescu (54 de ani) şi-a anunţat revenirea la antrenamentele lui CFR Cluj, după mai multe zile în care a fost blonav şi a fost nevoit să stea acasă.

După o săptămână plină de speculaţii şi zvonuri că ar urma să plece de la CFR Cluj, Dan Petrescu a confirmat că nu va ”divorţa” de actuala sa echipă.

Nelu Varga a fost primul care a făcut anunţul, iar ”Bursucul” a confirmat spusele patronului campioanei, punctând că nu are în plan să se despartă de CFR până la finalul contractului său.

Cei doi ar fi trebuit să se întâlnească marţi pentru a discuta dacă mai are rost să continue colaborarea, dar până la urmă au fost nevoiţi să poarte această conversaţie telefonic.

Motivul? Petrescu era foarte bolnav şi era suspect de Covid, astfel că a fost nevoit să se închidă în casă pentru câteva zile.

Însă, de joi, tehnicianul campioanei şi-a anunţat revenirea la antrenamentele echipei şi a dezvăluit că nu a contractat Covid şi că se simte mult mai bine.

Revenire importantă la CFR Cluj

În plus, Dan Petrescu şi-a atacat contestatarii şi a afirmat că s-au făcut presiune ca el să plece din Gruia doar pentru că ”lumea ştie” că dacă el râmne la Cluj, CFR va lua titlul.

Am fost foarte bolnav, acum sunt mult mai bine. Am făcut şi azi testul la club, mi-a ieşit negativ. A fost o răceală cred. Am început atrenamentele azi (n.r. joi), da.

Stau 12 ore pe zi la club, şapte zile din şapte, ştiu că muncesc, de ce trebuie să plec? Că muncesc şi câştig trofee? De ce? Sunt unii care vor să plec, dar nu din club. Asta e realitatea.

S-a plictisit lumea să ia CFR campionatul. Toată lumea ştie că dacă rămân, iau campionatul, şase ani am stat în România, am luat şase campionate, cu Urziceni şi CFR.

E posibilul şi locul doi sau trei, dar şansele sunt mici şi atunci toată lumea face presiuni ca să plec eu”, a declarat Dan Petrescu, la Orange Sport.

În prima etapă din Liga 1 de după finalul pauzei pentru meciurile naţionalelor, CFR o va înfrunta pe Petrolul Ploieşti.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare