Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie. Ei ar fi dictat, de fapt, plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj? Dumitru Dragomir: "Unul e amicul meu. Nelu Varga se supune" | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie. Ei ar fi dictat, de fapt, plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj? Dumitru Dragomir: "Unul e amicul meu. Nelu Varga se supune" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Fostul preşedintele al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, oferă detalii din culisele clubului CFR Cluj. "Corleone" susţine oameni politici sunt în spatele deciziilor importante luate de finanţatorul Nelu Varga în Gruia. De altfel, Dan Petrescu a afirmat că oamenii care-l vor plecat "nu sunt din club" şi că "asta e realitatea".

Dumitru Dragomir anunţă care sunt oamenii fără de care Nelu Varga nu ia decizii importante la CFR Cluj

Dan Petrescu a continuat pe banca lui CFR Cluj, deşi situaţia pare în continuare încordată. După ce s-au contrat zile întregi în spaţiul public, antrenorul lui CFR Cluj a dezvăluit detalii din contract, iar Nelu Varga l-a reconfirmat în funcţie

Totuşi, în ultima intervenţie pentru Orange Sport, Dan Petrescu a susţinut un aspect inedit. El a spus că oamenii care-l vor plecat nu fac parte oficial din clubul din Gruia. 

  • "Eu ştiu că muncesc, de ce trebuie eu să plec de la clubul ăsta? Pentru că muncesc şi câştig trofee? Pentru că sunt unii care vor să plec? Dar nu sunt din club, asta e realitatea", a declarat Dan Petrescu la Orange Sport. 

Dumitru Dragomir, detalii din culise la CFR Cluj

Fostul preşedinte al LPF susţine că Nelu Varga nu ia decizii majore în club fără să fie ghidat de oameni politici importanţi, printre care şi fostul ministru de interne, Ioan Rus, pe care-l numeşte amic. 

"Convingerea mea e că Varga, Neluţu Varga, era matol când a făcut declaraţiile acelea. Era prea distrat sau a vrut să facă valuri mai mari decât sunt de regulă. A dat hrană bună televiziunilor de sport, pentru că declaraţia lui a fost fulminantă, dar eu nu cred că Varga poate să-l dea pe Dan Petrescu afară după rezultatele pe care le-a avut ăsta în ultimii cinci, şase ani. Dan Petrescu e antrenor mare, măi, oameni buni. Dacă şi pe ăsta îl distrugem, înseamnă că nu avem niciun fel de minte.

Nu cred aşa ceva (n.r. - că s-a negociat cu Cosmin Contra), pentru că nici Neluţu Varga nu e de capul lui la Cluj acolo. E un băiat isteţ, care a făcut bani, dar nu e singur acolo. El e în faţă acolo.

În spate sunt alţii care sunt mult mai puternici decât el. Nu pot da exemple, pentru că unul îmi este amic. E unul dintre cei mai deştepţi oameni din Cluj. A fost şi ministru, şi politician. Acum nu e ministru. Ştiu la cine te referi. Şi ăla e foarte tare. Acolo e un grup, plus primarul. E greu să faci fără ei. Şi Boc se pricepe. Este enciclopedie de fotbal.

(n.r. - Ioan) Rus (n.r. - fost ministru de interne), (n.r. - Emil) Boc (n.r. - primarul municipiului Cluj-Napoca), (n.r. - Vasile) Dîncu (n.r. - ministrul Apărării). Sunt vreo cinci înşi care fac parte din grupul de la Cluj. Ei conduc. Nu conduce oricine la Cluj.

Dacă are minte (n.r. - Nelu Varga), se supune. Dacă nu are minte, nu se supune. Intri în contre cu ăştia, cu titanii?", a declarat Dumitru Dragomie pentru Orange Sport. 

Dan Petrescu: "Am jucat cinci ani la Chelsea şi lumea îmi spune 'legend'"

"Eu am jucat doar cinci ani la Chelsea şi toată lumea îmi spune 'legend'. Pe ăia care joacă 15 ani sau 20 la o echipă în România, nu-i băgăm în seamă. Dacă vin la club, nici nu le dăm bilete la meci. Noi în alte ţări acolo suntem apreciaţi. De asta murim noi, că dacă nu jucam în strainătate ziceam <<lasă, bă, că aşa e peste tot>>. Dar am văzut şi eu, am 20 şi ceva de ani de antrenorat, am jucat şi eu vreo 14 ani în străinătate, am fost şi eu în vestiar cu campioni mondiali, Desailly, Leboeuf, Vialli, am jucat şi eu fianle, am câştigat şi eu trofee, Cupa Cupelor, Cupa Angliei, am făcut şi eu ceva, mondiale...

Chiar aşa să mă facă toţi praf? Dă-ţi demisia, pe la TV. Am vreo 10 trofee ca antrenor, am câştigat şi Divizia B în România, divizia B în Rusia, iar după două, trei înfrângeri am devenit antrenor prost?", a mai spus Dan Petrescu la Orange Sport, într-o intervenţie în care şi-a apărat munca de la CFR Cluj.  

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujnelu vargaioan rusvasile dincuemil bocdan petrescu antrenor cfr cluj 

viewscnt
Articole similare