Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu i-a ocolit, dar el nu. Selecţionerul, criticat pentru că a sărit din schemă doi jucători: ”Nu înţeleg de ce nu s-a mers pe aceeaşi idee”

Edi Iordănescu i-a ocolit, dar el nu. Selecţionerul, criticat pentru că a sărit din schemă doi jucători: ”Nu înţeleg de ce nu s-a mers pe aceeaşi idee”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a fost instalat la conducerea băncii tehnice a primei reprezentative a României la începutul anului, dar parcursul nu a fost cel dorit. România a reuşit să obţină o singură victorie în meciurile din Liga Naţiunilor, iar criticile sunt din ce în ce mai dese la adresa selecţionerului.

România joacă astăzi în compania Finlandei, în a cincea etapă din Liga Naţiunilor.

Deşi aria de selecţie a fost restrânsă după accidentările mai multor jucători români, printre care Ianis Hagi sau Vlad Chiricheş, lotul convocat de Edi Iordănescu a fost chiar şi aşa contestat.

După toată polemica creată în jurul neconvocării lui Alex Maxim, Edi Iordănescu a primit critici şi pentru faptul că nu l-a inclus în lotul de ”27” pe Radu Drăguşin, fundaşul celor de la Genoa.

Florin Gardoş, apărător retras din activitate şi cu 14 prezenţe în tricoul ”tricolor”, a avut reproşuri la adresa selecţionerului pentru absenţa actualului jucător din Serie B din lotul final, mai ales după accidentarea de ultim moment al lui Chiricheş.

În locul capitanului de 32 de ani, Edi Iordănescu a preferat să-l convoace pe Bogdan Mitrea, de la Universitatea Craiova. Totuşi, Drăguşin a fost convocat de Emil Săndoi la România U21.

Un alt nume înaintat de Gardoş a fost cel al lui Eric Bicfalvi, mijlocaşul de 34 de ani al lui Ural.

"Mă gândeam la Drăguşin, apropo că avem şase jucători din Serie B. De ce nu l-o fi chemat pe Drăguşin? Am văzut că joacă, e tânăr.

În contextul în care Chiricheş e accidentat şi trebuia să chemi pe cineva de urgenţă... ok, şi Mitrea a mai fost pe la echipa naţională, are o altă experienţă şi o altă maturitate, dar în ideea asta în care vrei să aduci jucători tineri, să reconstruieşti.

Mă mai gândeam la Bicfalvi, care a lipsit în ultimii ani la echipa naţională, deşi joacă bine în Rusia. Şi acum are un început bun de sezon la FC Ural.

M-am uitat la mijlocaşii convocaţi, da, sunt mai tineri, de perspectivă, dar mergând pe aceeaşi logică nu înţeleg de ce nu s-a mers pe aceeaşi idee şi la fundaşii centrali", a declarat Florin Gardoş, pentru Pro Arena.

Afla mai multe despre: edi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare