Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi probleme pentru Edi Iordănescu. Cine va fi căpitanul României la meciul cu Finlanda. Alţi doi jucători sunt sub semnul întrebării

Noi probleme pentru Edi Iordănescu. Cine va fi căpitanul României la meciul cu Finlanda. Alţi doi jucători sunt sub semnul întrebării

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu (44 de ani) are o serie de probleme în ceea ce priveşte efectivul de jucători, iar una din ele este legată şi de cine va fi căpitanul echipei naţionale a României, întrucât Vlad Chiricheş şi Nicolae Stanciu sunt indisponibili.

România va juca diseară cu Finlanda, live text pe orangesport.ro, iar Edi Iordănescu a susţinut o conferinţă de presă, iar printre subiectele abordate a fost şi cel al indisponibilităţilor pentru meciul de la Helsinki.

Ianis Hagi, Valentin Mihăilă şi Vlad Chiricheş nu fac parte din lot din cauza unor accidentări mai grave, în timp ce Nicolae Stanciu şi Deian Sorescu, prezenţi în lotul de 27, prezintă şi ei mici probleme fizice, astfel că prezenţa lor la partida cu Finlanda este pusă sub semnul întrebării.

Noi probleme pentru Edi Iordănescu. Cine va fi căpitanul României la meciul cu Finlanda. Alţi doi jucători au probleme medicale

În contextul acestor dificultăţi, mai apare o nouă problemă, cea a căpitanului. Cum Chiricheş, purtătorul tradiţional al banderolei, este absent, iar în aceeaşi situaţie sunt şanse mari să fie şi Stanciu, următorul în ierarhie, Edi Iordănescu trebuie să desemneze un nou căpitan.

Din ”11”-le probabil pe care selecţionerul îl va trimite la Helsinki, cele mai mari şanse pentru a fi liderul din teren al echipei naţionale le are Răzvan Marin, mijlocaş cu 41 de meciuri la ”tricolori”.

Jucătorul de 26 de ani a ajuns în vară la Empoli, locul 14 în Serie A, evoluând în toate cele şapte etape disputate până acum.

"Din păcate, Stanciu şi Sorescu vin după probleme medicale importante. Deian e cu un pas înaintea lui Nicuşor, dar îi lipsesc minutele şi ritmul de joc. Nicuşor a făcut un singur antrenament cu noi, la el persistă problemele. Mihăilă traversa o perioadă fantastică, s-a accidentat...

Echipa naţională nu-şi permite luxul să se lipsească de jucători atât de importanţi, dar sunt aici să găsesc soluţii, nu să caut scuze”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Naţionala României va disputa luna aceasta ultimele două partide din grupa de UEFA Nations League:

  • Vineri, 23 septembrie, ora 21:45, stadionul Olimpic (Helsinki): Finlanda – România.
  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): România – Bosnia şi Herţegovina.

În Liga B, Grupa 3, România este pe ultimul loc, cu trei puncte din patru meciuri.

Afla mai multe despre: edi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare