Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olivier Giroud, de neoprit! Atacantul lui AC Milan a doborât un record vechi de peste 60 de ani la naţionala Franţei

Olivier Giroud, de neoprit! Atacantul lui AC Milan a doborât un record vechi de peste 60 de ani la naţionala Franţei
Comentarii

Olivier Giroud este omul momentului la naţionala Franţei, după ce a doborât un record ce data de peste 60 de ani.

Olivier Giroud, de neoprit! A doborât un record vechi de peste 60 de ani la naţionala Franţei

Olivier Giroud, atacantul formaţiei AC Milan, a devenit, joi seară, cel mai în vârstă marcator din istoria echipei naţionale a Franţei, odată cu golul înscris în meciul disputat în compania Austriei.

La 35 de ani şi 357 de zile, Olivier Giroud l-a depăşit pe fostul deţinător al recordului pentru naţionala Franţei – Roger Marche, cel care marcase un gol împotriva Spaniei, în decembrie 1959, atunci pe când avea 35 de ani şi 287 de zile.

Giroud a evoluat în 113 meciuri pentru echipa naţională a Franţei şi a marcat 49 de goluri, fiind pe locul secund în clasamentul marcatorilor naţionalei, după Thierry Henry (51 de goluri).

Totodată, veteranul francez a devenit şi campion mondial cu naţionala pregătită de Didier Deschamps, în 2018, după o finală disputată contra Croaţiei (4-2).

Giroud este în formă şi la echipa de club. După ce a devenit campion al Italiei cu AC Milan, la finalul sezonului trecut, vârful de 35 de ani a marcat şi stagiunea actuală patru goluri şi a livrat un assist în şapte jocuri disputate.

Afla mai multe despre: giroudfranta 

viewscnt
Articole similare