Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Asta este una din problemele cele mai mari ale naţionalei". Aspectul pe care Edi Iordănescu nu-l poate controla: "Asta nu-mi dă pace"

"Asta este una din problemele cele mai mari ale naţionalei". Aspectul pe care Edi Iordănescu nu-l poate controla: "Asta nu-mi dă pace"

Echipa națională

Comentarii

Edward Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României, a declarat joi, în conferinţa de presă ţinută înainte de meciul Finlanda – România, că tricolorii sunt în stare să demonstreze şi pe teren că rezultatele din vară au fost un accident favorizat de neşansă. De asemenea, a recunoscut că nivelul la care joacă unii dintre tricolori reprezintă un minus.

Edi Iordănescu, înainte de Finlanda - România

Naţionala României va disputa luna aceasta ultimele două partide din grupa de UEFA Nations League:

  • Vineri, 23 septembrie, ora 21:45, stadionul Olimpic (Helsinki): Finlanda – România.
  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): România – Bosnia şi Herţegovina.
  • În Liga B, Grupa 3, România este pe ultimul loc, cu trei puncte din patru meciuri.

Edi Iordănescu a precizat că are aşteptări mari de la jucătorii care ajung la prima reprezentativă. 

"Observaţi că sunt convocaţi mulţi jucători care au format nucleul echipei naţionale sub 21 de ani sau la echipele mai mici ca vârstă. Faptul că sunt comentarii despre anumiţi jucători, vor fi mereu. Sunt lucruri fireşti. Pot să vă spun că toţi aceşti jucători care lipsesc au porţile deschise la echipa naţională. Pentru mine jucătorii care ajung la echipa naţională sunt jucătorii cei mai buni ai României şi aşteptările mele sunt mari.

Este o problemă că avem mulţi jucători în străinătate şi care evoluează în ligile inferioare. Unii au probleme şi acolo să se impună şi asta nu-mi dă pace. Şi asta este una din problemele cele mai mari ale naţionalei.

Despre grupă şi calificare, teoretic, în momentul de faţă avem şanse şi la locul 1. Doresc puncte, dar vreau ca atunci când tragem linie să rămânem cu speranţă. Este lucrul pe care toţi suporterii naţionalei îl aşteaptă”, a declarat selecţionerul României. 

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare