Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a izbucnit în direct! Ce l-a scos din sărite pe ”Bursuc”: ”Ce întrebare e asta? Nu e corectă” | VIDEO EXCLUSIV

Dan Petrescu a izbucnit în direct! Ce l-a scos din sărite pe ”Bursuc”: ”Ce întrebare e asta? Nu e corectă” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Într-o ediţie eveniment a emisiunii Sport Report, de pe Orange Sport, Dan Petrescu (54 de ani) a oferit o rară intervenţie telefonică, pentru a discuta despre subiectele momentului de la CFR Cluj şi din fotbalul românesc. ”Bursucul” a izbucnit în direct la una dintre întrebările despre echipa sa adresate de moderatorul Dan Udrea.

După ce a cucerit ultimele cinci titluri la rând, CFR Cluj a fost criticată pentru începutul modest de sezon din acest an şi chiar s-a vorbit serios despre o posibilă plecare a lui Dan Petrescu.

În ciuda faptului că formaţia ardeleană le poate egala pe Farul şi Rapid, aflate în fruntea clasamentului, dacă îşi câştigă cele două meciuri restante, campioana tot a fost criticată constant.

Concluzia generală la care s-a ajuns în legătură cu rezultatele modeste obţinute de CFR Cluj este că jucătorii nu mai sunt cei care reuşeau performanţele din ultimii cinci ani.

Unii au plecat, alţii au îmbătrânit şi există şi câţiva care s-au retras, astfel că Dan Petrescu a fost nevoit să reconstruiască lotul campioanei.

Până acum, jucătoriii transferaţi nu au dat neapărat randamentul dorit, dar nici nu au avut destul timp pentru a demonstra de ce sunt capabili cu adevărat.

Dan Petrescu a izbucnit în direct

Întrebat dacă generaţia pe care o avea în urmă cu cinci ani este mai bună decât cea de acum, Dan Petrescu pur şi simplu a izbucnit.

”Bursucul” a refuzat vehement să facă orice fel de comentariu care ar putea suna ca o critică pentru jucătorii săi, deşi a a părut să fie de acord cu afirmaţia că avea fotbalişti mai valoroşi în trecut.

Asta e o întrebare iar... ce întrebare e asta? Dacă erau alţi jucători, acum cinci ani? Dan Petrescu e acelaşi, antrenez la fel şi fac la fel, nu m-am schimbat.

Asta e o întrebare... dacă zici că ăştia sunt mai slabi adică ce? Să pui presiune pe jucătorii ăştia? Nu e o întrebare corectă, părerea mea”, a declarat Dan Petrescu, la Orange Sport.

CFR Cluj, la fel ca toate echipele de club, va beneficia de o pauză acum, odată cu partidele echipelor naţionale, şi va reveni în campionat cu un duel împotriva celor de la Petrolul Ploieşti.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare