Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, la momentul dezvăluirilor. De ce au plecat de la CFR Cluj câţiva jucători de bază: ”Am avut o relaţie foarte bună cu toţi trei” | EXCLUSIV

Dan Petrescu, la momentul dezvăluirilor. De ce au plecat de la CFR Cluj câţiva jucători de bază: ”Am avut o relaţie foarte bună cu toţi trei” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit despre ultimele plecări de la CFR Cluj. Graovac s-a transferat în Turcia, la Kasimpaşa, Dugandzic a ales să meargă la Rapid, iar ultimul care şi-a exprimat dorinţa de a pleca este Jefte Betancor, jucător sosit în vară de la Farul.

CFR Cluj a avut din nou o vară agitată din perspectiva transferurilor, cu multe modificări în lotul de jucători, astfel că era de înţeles ca parcursul echipei să fie inconstant în acest început de sezon.

Pe lângă multiplele veniri, campioana României s-a despărţit de o serie de jucătorim inclusiv de unii abia sosiţi la gruparea din Gruia.

Dan Petrescu, la momentul dezvăluirilor. De ce au plecat de la CFR Cluj câţiva jucători de bază | EXCLUSIV

Dan Petrescu, care a confirmat că va rămâne antrenorul lui CFR Cluj, a explicat motivele care au stat la baza ultimelor despărţiri de jucători.

Primul dintre cei la care s-a referit Petrecu este Daniel Graovac, fundaş ce a plecat în Turcia, la Kasimpaşa, la un sezon distanţă de la venirea de la Astra.

Al doilea este Marko Dugandzic, care a ajuns la Rapid, unde traversează o formă bună, fiind unul dintre golgheterii giuleştenilor.

Un ultim jucător pe care l-a numit antrenorul echipei campioane este cel al lui Jefte Betancor. Spaniolul a ajuns în vară de la Farul, dar doreşte să plece, iar Marius Bilaşco a confirmat transferul acestuia în Cipru, la Pafos.

”Nu mai are rost să vorbim de subiectul asta, sunt antrenorul CFR-ului până voi fi dat afară. În rest, nu voi pleca, doar dacă va veni o ofertă foarte mare.

Nu poţi să te pui în faţa jucătorilor care vor să plece. Graovac şi Betancor au avut oferte, au vrut să plece. Băiatu' (n.r. Graovac) avea oferta din Turcia, a văzut că joacă, nu joacă, nu aveai ce să faci.

La fel şi Jefte. Avea ofertă mai bună din Cipru, ce poţi să faci? Orice jucător care nu e fericit, părerea mea e să îl laşi să plece.

În cazul lui Dugandzic, nici el nu juca deloc, era Debeljuh într-o formă extraordinară şi nu juca, deci a plecat. Eu îi apreciez pe toţi, am avut o relaţie foarte bună cu toţi trei”, a declarat Dan Petrescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare