Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adus de Petrescu, a plecat de la CFR! Campioana l-a vândut: "S-a luat o sumă frumoasă de bani" | EXCLUSIV

Adus de Petrescu, a plecat de la CFR! Campioana l-a vândut: "S-a luat o sumă frumoasă de bani" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a luat "o sumă frumoasă de bani" în schimbul lui Jefte Betancor, atacantul pe care l-a vândut în Cipru, la Pafos, deşi abia fusese adus la campioana României.

Jefte Betancor (29 de ani), atacantul adus de Dan Petrescu la CFR Cluj, a plecat în străinătate, la Pafos, şi "s-a luat o sumă frumoasă de bani pe el". Transferat de la Farul, Jefte nu a stat prea mult timp în Gruia, deşi transferul său a fost solicitat de Dan Petrescu, antrenorul campioanei României.

Adus de Petrescu, a plecat de la CFR! Campioana l-a vândut: "S-a luat o sumă frumoasă de bani" | EXCLUSIV

Dan Petrescu a rămas fără unul dintre jucătorii pe care i-a cerut în mod expres la CFR Cluj în această vară. Campioana României l-a vândut pe Jefte, golghetere pe care l-a transferat de la Farul, în Cipru la Pafos. În direct la Orange Sport, Marius Bilaşco a dezvăluit că "s-a luat o sumă frumoasă de bani" în schimbul lui Jefte.

"S-au dat bani pe Jefte. Nu că nu e în lot, s-a vândut, s-a luat o sumă de bani frumoasă pe el. Practic, el a plecat împrumut, dar a fost o situaţie cu transferul care s-a prelungit peste ora 00:00, acolo a fost o neînţelgere. E o speţă pe care încă nu avem un răspuns clar, e foarte complicată", a spus Marius Bilaşco, la Orange Sport.

Transferul lui Jefte la Pofas se află într-un moment de incertitudine. Actele au întârziat în ultima zi de transferuri, astfel că a fost înregistrat după ora 00:00, pe 6 septembrie, când perioada de mercato era închisă. FIFA va trebui să lămurească situaţia lui Jefte, care n-a jucat până acum la Pafos.

"El e transferat, dar conform a ceea ce s-a întâmplat în acea noapte, a existat o întârziere. Nu poate să joace în momentul de faţă, n-a jucat. Se aşteaptă un răspuns de la FIFA. Nu ştiu care va fi soluţia, dar în momentul de faţă, ceea ce pot să spun eu, noi ca şi club ne-am făcut toată treaba", a mai spus Bilaşco.

Jefte Betancor a jucat 715 minute în 15 meciuri la CFR Cluj, în toate competiţiile, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Jefte în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: jeftetransferplecarecfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare