adplus-dvertising
You are here:

NEWS ALERT | Cosmin Contra, pregătit să-i ia locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Ce se întâmplă în Gruia

NEWS ALERT | Cosmin Contra, pregătit să-i ia locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Ce se întâmplă în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Cosmin Contra (46 de ani), tot mai aproape de CFR Cluj, campiona României.

NEWS ALERT | Cosmin Contra, pregătit să-i ia locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Ce se întâmplă în Gruia 

Situaţia tensionată de la CFR Cluj e departe de a se încheia. Dan Petrescu a lăsat de înţeles, la flash-interviul de după victoria cu FC Argeş (1-0, la Piteşti), că vrea să plece din Gruia doar dacă îi este plătită clauza de reziliere. "Bursucul" mai are doi ani de contract cu CFR.

Azi la întâlnirea dintre Ioan Varga şi Dan Petrescu va fi luată decizia în privinţa viitorului băncii tehnice. Din primele informaţii oferite de gsp.ro., conducerea campioanei s-ar fi înţeles deja cu Cosmin Contra, care este liber de contract după despărţirea din vară, de Al Ittihad. 

  • Aplicaţia Orange Sport este gratuită şi poate fi descărcată din Google Play şi App Store.

Apropiaţi ai tehnicianului spun că antrenorul are deja contractul pe masă, părţile s-au înţeles pe partea financiară şi se mai negociază câteva clauze şi detalii, anunţă sursa citată anterior. 

La ultima dată, antrenorul a pregătit-o pe Dinamo în perioada august - decembrie 2020.

Ce a spus Dan Petrescu după meciul cu FC Argeş:

"În momentul când am putut să folosesc cea mai bună echipă, au venit victorii. Când am avut multe meciuri şi a trebuit să schimb jucătorii n-a fost bine. E o victorie de moral, importantă, ne menţine în lupta pentru titlu şi pentru grupele europene, ce îmi propun eu mereu.

Da, posibil, mâine s-ar putea să avem o discuţie (n.r. - cu Nelu Varga).

Nu vorbesc despre acest subiect acum. Ce să vorbesc, dacă sunt antrenorul lui CFR şi mai am doi ani contract. Eu sunt antrenor. De ce să renunţ la clauză? Antrenorii care au fost înaintea mea au renunţat. Am un contract, trebuie respectat. Punct! E simplu", a spus Dan Petrescu, la flash-interviu, la Orange Sport.

Basarab Panduru ştie următoarea destinaţie a lui Dan Petrescu: ”Se va schimba antrenorul şi acolo! Acum e momentul.” Situaţia de la CFR, analizată în direct la OrangeSport | EXCLUSIV

viewscnt
Articole similare