Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru ştie următoarea destinaţie a lui Dan Petrescu: ”Se va schimba antrenorul şi acolo! Acum e momentul.” Situaţia de la CFR, analizată în direct la OrangeSport | EXCLUSIV

Basarab Panduru ştie următoarea destinaţie a lui Dan Petrescu: ”Se va schimba antrenorul şi acolo! Acum e momentul.” Situaţia de la CFR, analizată în direct la OrangeSport | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu este pe picior de plecare de la CFR, iar situaţia antrenorului a fost analizată în direct de experţii OrangeSport.

CFR Cluj a rămas la 6 puncte în spatele liderului Superligii, Farul Constanţa, dar având două meciuri în minus. Nici în grupa de Conference League n-o duce mai bine, unde a strâns doar un punct în două etape. 

Dan Petrescu a făcut mai multe declaraţii care i-au supărat pe şefii din Gruia. Neluţu Varga a ieşit la atac înainte de partida câştigată cu FC Argeş, scor 0-1. Patronul CFR-ului spune că nu este mulţumit de joc şi i-a reproşat lui Dan Petrescu că a adus jucători slabi pe salarii mari. 

După meci, Dan Petrescu a dat de înţeles că va pleca de la CFR, doar dacă i se plăteşte clauza de reziliere. Antrenorul CFR-ului nu a dorit să ofere mai multe detalii. 

Invitaţi în studioul OrangeSport, Basarab Panduru, Constatin Zotta şi Florin Răducioiu au analizat situaţia lui Dan Petrescu. Panduru a aruncat bomba şi a spus că acum este momentul ca Dan Petrescu să plece de la CFR şi să preia echipa naţională a României. 

Ce a spus Zotta

”Petrescu are dreptate din punctul lui de vedere. Dacă te uiţi pe la finalul sezonului, bilanţul este negativ în ultimii 5 ani, iar cineva trebuie să aducă suma asta. Dacă luăm declaraţia patronului, cam are dreptate. Jocul a fost slab”, a spus Constantin Zotta, la OrangeSport.  

Ce a spus Panduru

”Cum să fie jocul slab, e acelaşi stil de ani de zile. E acelaşi stil de joc, dar cu alţi jucători. Cu mai mare calitate. Sunt urâte declaraţiile astea.

Văd că nu vrea să îi plătească clauza. Văd că Petrescu nu vrea să plece fără clauză. E complicat. Aş merge 50-50. Mergem mai mult că pleacă, dar parcă te opreşti undeva.

Merge până la un anumit punct, dar nu mai trecem clauza. Nimeni nu vrea să renunţe. Nu e adevărată aia cu naţionala. Atunci el a ieşit să zică că nu dă bani de la el. Am înţeles atunci că nu ai vrut să te duci la echipa naţională. 

Acum, este momentul ca Petrescu să accepte că a refuzat. Este momentul ca el să facă pasul către echipa naţională. Mai sunt două meciuri.

Se va schimba anttrenorul şi acolo probabil. Este momentul să facă pasul ăsta. Momentul ăsta s-ar pupa bine. Se înţelege cu Varga.

Se mai întoarce altă dată, că o să plângeţi după mine, că aţi mai plâns. Da? Fac şi pasul ăsta. Acum este momentul când pot să ajung la echipa naţională. Eu cred că merită să ajungă la echipa naţională”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport. 

Ce a spus Răducioiu

”În condiţiile actuale, are dreptate Pandi. Eu nu aş rămâne dacă aş fi în locul lui. Nu poţi continua să antrenezi. M-a surprins Deac. Cred că vor discuta avocaţii lor la negocieri că nu se înţeleg. Dar e interesant ce zice Pandi”, a spus Florin Răducioiu, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-basarab panduru 

viewscnt
Articole similare