Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Jefte Betancor a semnat cu CFR Cluj. Farul Constanţa a confirmat plecarea atacantului

OFICIAL | Jefte Betancor a semnat cu CFR Cluj. Farul Constanţa a confirmat plecarea atacantuluigalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a anunţat plecarea lui Jefte Betancor la CFR Cluj. Din informaţiile Orange Sport, care a anunţat mutarea încă de la începutul săptămânii, echipa lui Gheorghe Hagi va încasa 500 de mii de euro în schimbul atacantului.

"Farul Constanţa şi CFR Cluj au ajuns la un acord privind transferul atacantului Jefte Betancor la campioana României.

Sosit la formaţia noastră la începutul sezonului 2021/2022, Jefte Betancor a reuşit un campionat excelent, în care a marcat 16 goluri în 35 de partide jucate în Liga 1" , a fost anunţul făcut de Farul Constanţa.

De altfel, CFR Cluj a anunţat şi ea transferul atacantului spaniol printr-o postare pe pagina oficială de Facebook a clubului.

"Bun venit, Jefté Betancor!

Cluburile CFR 1907 Cluj şi Farul Constanţa au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Jefté Betancor în Gruia!

Fotbalistul de 28 de ani a evoluat în sezonul precedent pentru Farul Constanţa, fiind golgheterul echipei, dar şi cel de-al doilea marcator al Ligii 1 cu 16 goluri înscrise în 35 de meciuri!

Îi urăm bun venit şi multă baftă în tricoul vişiniu!" , se arată în postarea campioanei României.

CFR Cluj l-a dorit pe atacantul de 28 de ani şi în iarna acestui an, dar cele două părţi n-au ajuns la un acord în privinţa transferului.

Dorit insistent şi de Gigi Becali, în vara anului trecut, Jefte Betancor a venit în Liga I în septembrie 2020, după despărţirea de austriecii de la SV Ried, şi a marcat 9 goluri în cele 31 de meciuri jucate pentru FC Voluntari.

Evoluţiile bune în tricoul ilfovenilor l-au adus pe atacantul spaniol în atenţia cluburilor importante din Liga I, precum FCSB, Sepsi şi Dinamo, însă, în cele din urmă, Farul Constanţa l-a convins să semneze. Sub comanda lui Gheorghe Hagi, Jefte Betancor a impresionat şi a marcat 16 goluri în cele 36 de meciuri jucate pentru constănţeni, în toate competiţiile.

  • 1,6 milioane de euro valorează Jefte Betancor, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: jeftefarul 

viewscnt
Articole similare