Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea destinaţie a lui Dan Petrescu după CFR Cluj? ”Poate vine o echipă de acolo, plăteşte clauza şi mă ia”. Nedumerirea antrenorului: ”Nu ştiu de ce s-a făcut aşa mare scandal” | EXCLUSIV

Următoarea destinaţie a lui Dan Petrescu după CFR Cluj? ”Poate vine o echipă de acolo, plăteşte clauza şi mă ia”. Nedumerirea antrenorului: ”Nu ştiu de ce s-a făcut aşa mare scandal” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a oferit detalii despre situaţia sa de la CFR Cluj, situaţia antrenorului de 54 de ani fiind în aer în ultima perioadă, mai ales după jocul pierdut, pe teren propriu, în Conference League, în faţa turcilor de la Sivasspor.

Situaţia în ultima vreme la CFR Cluj a fost una foarte tensionată, iar postul lui Dan Petrescu a fost pus în pericol. S-au aruncat acuzaţii din ambele părţi, atât din partea antrenorului român, cât şi din cea a conducerii.

Următoarea destinaţie a lui Dan Petrescu după CFR Cluj? ”Poate vine o echipă de acolo, plăteşte clauza şi mă ia” | EXCLUSIV

Dan Petrescu a ţinut să lămurească situaţia care s-a iscat în ultimele zile în sânul campioanei României. Într-o convorbire telefonică, tehnicianul de 54 de ani a explicat că nu înţelege de unde a pornit tot scandalul şi a clarificat faptul că rămâne in continuare la conducerea băncii tehnice a formaţiei ardelene.

”Nu ştiu de ce s-a făcut aşa mare scandal”

De asemenea, Dan Petrescu a subliniat că singura condiţie ca el să plece de la CFR Cluj este să vină o echipă foarte mare şi potentă financiar şi să îi fie plătită clauza de reziliere.

”Exact lucrul acesta îl gândesc si eu, nu ştiu de ce s-a făcut aşa mare scandal pe asta. Nu am zis ca vreau să plec de la CFR, patronul nu a zis că vrea să mă dea afară.

Cineva a încercat să arunce informaţie sau la conferinţa mea de presă a crezut lumea că plec, nu am înţeles de ce a fost atâta tam-tam, eu fiind şi bolnav zilele astea... m-a sunat multă lume, nu am vrut să vorbesc, am vrut să mă fac bine.

Nu am înţeles nimic nici eu din ce a fost, am zis mereu că nu vreau să plec de la CFR, mereu m-am întors aici. Dacă cei din conducere vor considera că nu am rezultate, nu am ce să fac, nu pot să decid, nu sunt patronul, pot să decid echipele de start, antrenamentele.

Am contract doi ani, vreau să îl duc la capăt. Dacă nu voi reuşi, va fi faptul că am fost dat afară sau vine o echipă din Anglia, o echipă foarte bună, plăteşte clauza şi mă ia”, a declarat Dan Petrescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare