Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga, schimbare radicală în privinţa lui Dan Petrescu: ”Eu nu mai admit asemenea prostii!” Ce i-a cerut patronul ”Bursucului”

Neluţu Varga, schimbare radicală în privinţa lui Dan Petrescu: ”Eu nu mai admit asemenea prostii!” Ce i-a cerut patronul ”Bursucului”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu este pe picior de plecare de la CFR, iar Neluţu Varga a făcut noi declaraţii despre antrenorul campioanei.

Dan Petrescu este pe picior de plecare de la CFR. CFR Cluj a rămas la 6 puncte în spatele liderului Superligii, Farul Constanţa, dar având două meciuri în minus. Nici în grupa de Conference League n-o duce mai bine, unde a strâns doar un punct în două etape. 

Dan Petrescu a făcut mai multe declaraţii care i-au supărat pe şefii din Gruia. Neluţu Varga a ieşit la atac înainte de partida câştigată cu FC Argeş, scor 0-1. Patronul CFR-ului spune că nu este mulţumit de joc şi i-a reproşat lui Dan Petrescu că a adus jucători slabi pe salarii mari. 

După meci, Dan Petrescu a dat de înţeles că va pleca de la CFR, doar dacă i se plăteşte clauza de reziliere. Antrenorul CFR-ului nu a dorit să ofere mai multe detalii. Marţi, Neluţu Varga a făcut noi declaraţii despre Dan Petrescu. El a spus ce obiective are ”Bursucul” la Cluj.

”Eu nu mai admit asemenea prostii!”

”La lotul pe care îl are, CFR trebuie să fie pe primul loc în Superliga. I-am adus ce mi-a cerut. Să vină să-mi explice situaţia reală, care este problema echipei de nu joacă la aşteptările noastre.

Să nu vină să-mi povestească numai că el a jucat dar arbitrii l-au furat. Asta e o vrăjeală! Eu nu mai admit asemenea prostii!

(n.r. despre obiective) Campionatul şi accederea în primăvara europeană! Să-şi corecteze greşelile din pregătirea echipei. Şi cu Slavia Praga ne putem bate, pentru că eu i-am adus ce mi-a cerut el!

De aia am adus jucătorii, ca să se bată cu Slavia Praga, nu să ne uităm la Slavia Praga, că sunt mai buni”, a spus Ioan Varga, potrivit Pro Arena. 

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-neluţu varga 

viewscnt
Articole similare