Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, pe modelul Dan Petrescu. Alibiul selecţionerului în cazul unui rezultat nefavorabil cu Finlanda: ”Noi suntem în formare. Ei au un selecţioner de şase ani”

Edi Iordănescu, pe modelul Dan Petrescu. Alibiul selecţionerului în cazul unui rezultat nefavorabil cu Finlanda: ”Noi suntem în formare. Ei au un selecţioner de şase ani”

Echipa națională

Comentarii

România va juca vineri în compania Finlandei, iar Edi Iordănescu a prefaţat duelul din a cincea rundă din grupa de Liga Naţiunilor. Selecţionerul echipei naţionale a vorbit pe seama meciurilor din luna iunie, atunci când ”tricolorii” au obţinut o singură victorie în patru etape disputate.

România o va întâlni, în deplasare, pe Finlanda, vineri, 23 septembrie, de la ora 21:45, în etapa a cincea din Grupa 3, Liga B, din Liga Naţiunilor.

Edi Iordănescu, pe modelul Dan Petrescu. Alibiul găsit de selecţioner în cazul unui rezultat nefavorabil cu Finlanda

În conferinţa de presă premergătoare disputei de la Helsinki, Edi Iordănescu a precizat că meciurile din luna iunie, soldate doar cu o victorie şi trei eşecuri, au provocat o dezamăgire în lotul echipei naţionale, dar obiectivele rămân la un nivel ridicat.

Totodată, selecţionerul României a subliniat că va face orice este necesar pentru a duce prima reprezentativă la următorul turneu final, respectiv Euro 2024. 

”Personal, dezamăgirea din luna iunie a fost destul de mare, dar aşteptările rămân foarte mari. În iunie nu ne-am arătat potenţialul maxim. Mai mult decât atât, am avut şi multă neşansă, şi în afara terenului, cât şi în jocurile propriu zise.

Am simţit că jucătorii încep să înţeleagă şi să însuşească din dorinţele noastre, din ce le cerem noi. Trebuie să demonstrăm asta şi pe teren şi să arătăm ca o echipă care arată bine, trebuie să schimbăm imaginea pe care am creat-o despre noi. 

Noi suntem în formare, Finlanda e o naţională definită, au un selecţioner de şase ani pe bancă şi de 12 ani în anturajul naţionalelor Finlandei.

Când tragem linie după această acţiune, vreau să avem o poziţie cât mai bună în clasament şi să rămânem cu o impresie de încredere. Vreau puncte, dar şi să rămânem cu speranţă, e un lucru pe care toţi suporterii naţionalei îl aşteaptă.

Vrem o nouă naţională, cu o nouă abordare, vreau mai mult curaj, devotament, orgoliu, vreau consolidarea unei naţionale cu şanse reale la calificarea la Euro 2024, a declarat Edi Iordănescu, înaintea meciului cu Finlanda.

Afla mai multe despre: echipa nationalaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare