Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, explicaţii despre Darius Olaru. De ce nu mai este la nivelul din sezonul trecut şi motivul convocării la naţională: ”De asta cred că Edi l-a chemat” | EXCLUSIV

Nicolae Dică, explicaţii despre Darius Olaru. De ce nu mai este la nivelul din sezonul trecut şi motivul convocării la naţională: ”De asta cred că Edi l-a chemat” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Darius Olaru este unul dintre cei mai criticaţi jucători de la FCSB în momentul actual. Ultimele sale evoluţii sunt mult sub cele arătate în sezonul trecut, iar convocarea la echipa naţională a fost ocazie ideală pentru a ”da apă la moară” criticilor.

Darius Olaru este departe de evoluţiile din sezonul trecut, atunci când patronul Gigi Becali obişnuia să exulte şi era convins că va primi multe milioane de euro în schimbul jucătorului său.

Totuşi, forma arătată în acest început de sezon, mai ales în campionat, este îngrijorătoare. În competiţia internă, mijlocaşul de 24 de ani a reuşit un singur assist, în nouă partide disputate.

Nicolae Dică, explicaţii despre Darius Olaru. De ce nu mai este la nivelul din sezonul trecut şi motivul convocării la naţională | EXCLUSIV

Întrebat despre Darius Olaru, Nicolae Dică a explicat care ar fi motivul pentru forma mai puţin fastă prin care trece jucătorul său.

Mai mult, s-a pus pus problema dacă convocarea lui Olaru la acţiunea echipei naţionale este una meritată, dar antrenorul de la FCSB l-a apărat.

”Am avut discuţii cu el, chestie fizică nu este, el depune efort, dar sunt momente şi momente la fiecare jucător. Echipa în Europa a avut evoluţii bune, au ieşit anumiţi jucători în evidenţă, dar în campionat nu, începând de la mine şi terminând cu ultimul jucător. Este un jucător care se antrenează, îşi vede de treabă şi am în continuare încredere în el. 

(n.r. despre convocarea lui Olaru şi Coman la naţională) Am fost şi eu la naţională, am tot auzit discuţia asta şi spun ce am păţit la echipa naţională. Aceşti jucători joacă meciuri internaţionale. De la meciuri internaţionale la campionatul României este diferenţă, ca ritm de joc, şi poate Edi pe treaba asta a mers mai mult.

Am păţit-o şi noi. Am adus jucători din campionatul României, unde jucau bine, iar când i-am băgat la meciuri internaţionale nu au arătat nimic. Şi este o diferenţă. Sunt momente şi momente la fiecare echipă, dar în Europa am arătat bine. De asta cred că Edi i-a chemat pe jucători. În locul lui Olaru pe cine vedeai la echipa naţională?”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: olarufcsb 

viewscnt
Articole similare