Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, convins că ştie ce antrenor ar trebui să se afle pe banca echipei naţionale: ”Înseamnă că nu au minte deloc” | EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, convins că ştie ce antrenor ar trebui să se afle pe banca echipei naţionale: ”Înseamnă că nu au minte deloc” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională se pregăteşte pentru cele mai importante meciuri din actuala campanie de Nations League. În prezent, România se află pe ultimul loc şi are şanse mari de a retrograda. Dacă pierde în Finalanda, selecţionata pregătită de Edi Iordănescu (44 de ani) s-ar ”autocondamna”.

Ultima acţiune a echipei naţionale va rămâne în istorie ca una dintre cele mai dureroase pentru fanii tricolori, care au fost nevoiţi să suporte două umilinţe cu Muntenegru.

Unicul rezultat pozitiv din vară a fost victoria chinuită cu Finlanda, cu care ne luptăm acum pentru a ne salva de la retrogradare.

Rezultatele, atât în meciurile oficiale, cât şi în amicale, au fost dezastruoase în mandatul lui Edi Iordănescu, iar acestuia i s-a cerut demisia în nenumărate rânduri.

Multe voci importante din fotbalul românesc consideră că actualul selecţioner nu este pregătită pentru postul pe care îl ocupă şi că naţionala are nevoie de un antrenor mai experimentat pe bancă.

În această dezbatere, Dumitru Dragomir s-a poziţionat de partea lui Edi Iordănescu. Fostul şef de la LPF este de părere că demiterea selecţionerului ar arăta că şefii de la FRF ”nu au minte”.

Dragomir consideră că nu Iordănescu jr. este responsabil pentru rezultatele abjecte obţinute de România, ci faptul că nu are jucători de valoare la dispoziţie.

Dumitru Dragomir, convins că ştie ce antrenor ar trebui să se afle pe banca echipei naţionale

Vedem dacă a facut bine (n.r. convocările) după cele două meciuri. Atunci îl criticăm sau îl lăudăm. Daca scoate nişte rezultate bune cu cei tineri, înseamnă că avem ceva viitor.

Dacă nu... dar suntem la pământ. Păcat de Iordănescu, că a venit într-o perioadă grea, fără jucători de valoare la echipa naţională. Să-l lăsăm să vedem ce a gândit. Poate a gândit bine.

Să vedem vineri primul meci, cu Finlanda. Dacă îl demit, înseamnă că nu au minte deloc. Să-l lase în pace. Dacă a convocat atâţia fotbalişti tineri, înseamnă că gandeşte în perspectivă, la ceva bun.

Din toată selecţia asta, dacă opreşte şase-şapte, e foarte bine”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

Interviul integral AICI

Ultimele două meciuri din nations League vor avea pe 23 şi 26 septembrie, împotriva Finlandei, în deplasare, respectiv Bosniei, pe teren propriu.

Aşa arată grupa în prezent, cu două runde rămase:

  1. Bosnia 8p
  2. Muntenegru 7p
  3. Finlanda 4p
  4. România 3p

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare