Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură pentru Nicolae Dică! MM Stoica a confirmat transferul lui Darius Olaru: ”El nu pleacă pe 3 milioane!” EXCLUSIV

O nouă lovitură pentru Nicolae Dică! MM Stoica a confirmat transferul lui Darius Olaru: ”El nu pleacă pe 3 milioane!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a confirmat în direct în studiolul Orange Sport posibila plecare a lui Darius Olaru de la FCSB.

În urmă cu aproape două săptămâni, Gigi Becali dezvăluia că a primit o ofertă de cinci milioane de euro pentru Darius Olaru (24 de ani), pe care a refuzat-o spunând că şi-ar dori 7,5 milioane de euro pentru vicecăpitanul său.

Darius Olaru a reuşit un ultim sezon excelent în tricoul FCSB-ului, care l-a propulsat la echipa naţională şi în atenţia mai multor cluburi importante ale lumii. În primăvară, directorul sportiv al lui Torino venise în România pentru a urmări mai mulţi jucători, printre care şi Olaru, pentru care ar fi fost dispus să ofere până în opt milioane de euro.

În final, oferta din Italia nu a mai venit, dar, în schimb, a apărut o propunere din ţările arabe. Lui Gigi Becali i s-au oferit cinci milioane de euro pentru vicecăpitanul FCSB-ului.

Latifundiarul a răspuns că şi-ar dori 7,5 milioane de euro, iar de atunci nu s-au mai prea auzit veşti în legătură cu acest transfer, în afară de faptul că arabii nu l-ar mai fi căutat pe Becali. Totuşi, în ultimele zile, Becali a vorbit despre negocierile pentru Olaru, iar MM Stoica a confirmat spusele patronului.

De asemenea, oficialul de la FCSB a precizat faptul că Olaru nu va pleca pe 3 milioane de euro, iar suma ar putea să fie mult mai mare. 

”El nu pleacă pe 3 milioane!” 

”Discuţiile le poartă doar patronul. Ştiu discuţiile de la Gigi. Nu vreau să discut eu absolut nimic. Dacă vrea el să spună... se pare că se face, dar nu acum. Mai încolo. E posibil şi în vara asta, da. Este foarte important dacă va pleca sau nu Olaru. Dacă va pleca Olaru, vor fi şi bani mult mai mulţi. Olaru nu pleacă pe 3 milioane”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-dică-gigi becali-darius olaru 

viewscnt
Articole similare