Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a pus ochii pe încă un jucător din Liga 1! FCSB pune la cale transferul: când poate veni la Bucureşti fotbalistul

Gigi Becali a pus ochii pe încă un jucător din Liga 1! FCSB pune la cale transferul: când poate veni la Bucureşti fotbalistulgalerie foto

FCSB

Comentarii

În ciuda unei campanii ample de transferuri în vară, Gigi Becali a dezvăluit că mai plănuieşte câteva transferuri în iarnă, mai ales dacă FCSB va trece de grupele Conference League. În vizorul vicecampioanei se află mijlocaşul unei alte echipe din Liga 1.

FCSB s-a întărit pe mai toate posturile în această vară, dar echipa a arătat mult mai rău decât în precedentul sezon în acest debut de campionat.

Roş-albaştrii au disputat aproape o treime din meciurile din sezonul regular, nouă partide din 30, şi a reuşit să însumeze numai opt puncte, fiind la 16 lungimi în urma Rapidului şi Farului, care au jucat 11 etape.

În acest context, Gigi Becali plănuieşte să dea afară mai mulţi jucători de la FCSB, în frunte cu Marco Dulca şi Bogdan Rusu, pe care speră să îi poată trimită înapoi la Chindia, respectiv Mioveni.

Dacă în atac consideră că a betonat destul echipa, graţie transferurilor lui Andrea Compagno şi Billel Omrani, latifundiarul consideră că mai are nevoie de ajutor la mijlocul terenului.

În ciuda venirii lui Boban Nikolov, Becali plănuieşte să mai transfere un mijlocaş, unul dintre cei mai buni oameni de la marea revelaţie a Ligii 1.

Conform Fanatik, patronul FCSB-ului a pus ochii pe Baba Alhassan (22 de ani), mijlocaşul cu statistici de atacant de la Hermannstadt.

Gigi Becali a pus ochii pe încă un jucător din Liga 1

În 10 etape de campionat, Alhassan a marcat de şase ori şi a livrat o pasă decisivă, aflându-se pe locul doi în clasamentul golgheterilor, în urma posibilului său viitor coechipier, Compagno, care a punctat de şapte ori.

Ghanezul se află de doi ani la Sibiu şi este unul dintre oamenii de bază ai echipei, dar conducerea lui Hermannstadt ar fi cu siguranţă dispusă să îl vândă, având în vedere problemele financiare de la club.

Albacete, Hapoel Beer Sheva şi Universitatea Craiova s-au mai interesat de serviciile fotbalistului care costă 300.000 de euro.

Oltenii nu au fost dispuşi să plătească această sumă, dar Becali nu ar avea nicio problemă să mai bage mâna în buzunar.

Planul patronului de la FCSB ar fi să îl transfere pe acesta în iarnă, întrucât îl vede drept înlocuitorul perfect pentru Malcom Edjouma, pe care speră să îl vândă curând, după un început fulminant de sezon.

Afla mai multe despre: baba alhassan 

viewscnt
Articole similare