Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Boban Nikolov, prezentat la FCSB!

OFICIAL | Boban Nikolov, prezentat la FCSB!

FCSB

Comentarii

FCSB l-a prezentat oficial, sâmbătă, pe Boban Nikolov (28 de ani), fotbalist pe care l-a transferat gratis.

Boban Nikolov este al 12-lea transfer făcut de FCSB în ultima perioadă şi a venit liber de contract, după ce s-a despărţit de Sheriff Tiraspol.

OFICIAL | Boban Nikolov, prezentat la FCSB!

După ce Gigi Becali a anunţat transferul şi Mihai Stoica a confirmat, la Orange Sport, acordul cu Boban Nikolov, mijlocaşul din Macedonia de Nord a fost prezentat oficial. FCSB a emis, sâmbătă, un comunicat în care anunţă transferul, al 12-lea din această vară.

"Bine ai venit, Boban Nikolov! FCSB anunţă că Boban Nikolov este noul jucător al echipei noastre. Mijlocaşul macedonean în vârstă de 28 de ani a semnat deja contractul şi a efectuat primul antrenament sub comanda staff-ului tehnic condus de Nicolae Dică. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!", se arată într-un comunicat oficial al FCSB.

Boban Nikolov este un mijlocaş născut la 28 iulie 1994, în Stip, Macedonia de Nord. A început fotbalul la Bregalnica Stip şi în 2010 a ajuns la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. Începând cu 2012, a evoluat pentru FC Viitorul (actuala Farul Constanţa), pentru care a adunat 40 de meciuri şi două goluri până în 2015, când s-a transferat la Vardar Skopje. Pentru macedoneni a jucat aproape trei sezoane, a bifat 78 de meciuri, 11 goluri şi 11 pase de gol. A urmat transferul la MOL Fehérvár FC (fostă Videoton FC), pentru care a evoluat în 106 partide (în toate competiţiile), a marcat 11 goluri şi a oferit 5 assist-uri. În ianuarie 2021 a ajuns la U.S. Lecce, pentru care a jucat în 15 partide de Serie B şi a oferit o pasă de gol. În vara anului trecut a ajuns la FC Sheriff, pentru care a jucat de 22 de ori şi a înscris de 4 ori (o dată în grupele UEFA Champions League). De asemenea, a evoluat de 42 de ori pentru echipa naţională a Macedoniei de Nord şi a înscris de trei ori. Are în palmares 2 titluri ale Macedoniei, un titlu al Ungariei, un titlu al Moldovei, o Cupă a Moldovei şi o Cupă a Ungariei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Afla mai multe despre: boban nikolovfcsboficial 

viewscnt
Articole similare