Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a anunţat cine a fost convocat în locul lui Vlad Chiricheş! Cristi Săpunaru, lăsat acasă de Edi Iordănescu

FRF a anunţat cine a fost convocat în locul lui Vlad Chiricheş! Cristi Săpunaru, lăsat acasă de Edi Iordănescugalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Vlad Chiricheş (32 de ani), căpitanul echipei naţionale, s-a accidentat în ultimul meci al lui Cremonese şi urmează să rateze meciurile României din Nations League. Pentru a îl înlocui pe acesta, patru jucători ar fi fost luaţi în calcul de Edi Iordănescu.

Deşi a dezamăgit la ultima acţiune a echipei naţionale, Vlad Chiricheş era în continuare căpitanul României, iar absenţa sa poate fi o lovitură grea pentru Edi Iordănescu.

După ce s-a accidentat la ultimul meci al lui Cremonese, ”tricolorul” a aflat că nu va fi disponibil pentru partidele împotriva Finlandei şi Bosnia.

Aşadar, Edi Iordănescu s-a trezit nevoit să îl înlocuiască pe căpitanul său şi ar fi luat în calcul patru fotbalişti, Cristi Săpunaru, Bogdan Mitrea, Radu Drăguşin şi Virgil Ghiţă.

În final, selecţionerul a luat o decizie surprinzătoare. Căpitanul Rapidului a fost lăsat acasă, iar noul fotbalist al Universităţii Craiova a fost chemat la lot.

FRF a anunţat cine a fost convocat în locul lui Vlad Chiricheş

După accidentarea suferită duminică de Vlad Chiricheş la echipa de club, staff-ul naţionalei a decis să îl cheme pe fundaşul Universităţii Craiova, Bogdan Mitrea.

Jucătorul se va alătura tricolorilor în cursul zilei, revenind la echipa naţională după aproape doi ani. Precedenta lui convocare a fost în noiembrie 2020”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

Decizia luată de selecţioner este una bizară întrucât Mitrea nu a fost neapărat în cea mai bună formă după venirea în Bănie.

Mai mult, Drăguşin şi Ghiţă sunt cu 14, respectiv 10 ani mai tineri decât stopperul Universităţii Craiova, iar integrarea lor în circuitul naţionalei ar trebui să fie o prioritate pentru stafful României.

În orice caz, Mitrea se pregăteşte pentru doar a doua convocare sub tricolor, prima venind în urmă cu aproape doi ani, în mandatul lui Mirel Rădoi.

Interesant este că, deşi a disputat un singur meci în tricoul României, fundaşul central a reuşit să marcheze un gol.

Bogdan Mitrea a deschis scorul în confruntarea naţionalei noastre cu Belarus, câştigată de ”tricolori” cu scorul de 5-3.

România urmează să dispute ultimele două partide din Nations League pe 23 şi 26 septembrie, în deplasare împotriva Finalndei şi pe teren propriu împoitrva Bosniei.

Afla mai multe despre: bogdan mitrea 

viewscnt
Articole similare