adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul momentului despre Niţă: ”Am reziliat contractul cu Florin”. Ce decizie a luat portarul român

Anunţul momentului despre Niţă: ”Am reziliat contractul cu Florin”. Ce decizie a luat portarul român

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă, un nume foate des pronunţat în ultimele zile în contextul meciurilor echipei naţionale, a reziliat contractul. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de unul dintre oamenii care au fost în angrenajul portarului în ultima perioadă.

Noi detalii despre situaţia lui Florin Niţă la Sparta Praga. După ce a ajuns a cincea variantă de portar la echipa de club şi ”nici nu mai e în procesul de pregătire” cu restul echipei, aşa cum susţine Edi Iordănescu, au apărut veşti noi cu privire la internaţionalul român.

Anunţul momentului despre Florin Niţă. Ce decizie a luat portarul român

Bogdan Apostu, nimeni altul decât agentul portarului de 35 de ani, a dezvăluit că cei doi au reziliat contractul.

Totul a venit în contextul în care Niţă nu a vrut să plece de la Sparta Praga în ultima perioadă de mercato, chiar dacă impresarul i-a prezentat ”anumite opţiuni bune”.

Florin Niţă mai are contract cu formaţia din capitala Cehiei până în vara anului viitor.

"Vă spun un lucru în premieră: am reziliat contractul cu Florin. Au existat anumite discuţii şi începând cu săptămâna trecută nu îl mai reprezint oficial.

Asta nu înseamnă că nu am rămas în relaţii foarte bune. Din păcate, nu a fost să fie în perioada asta de transferuri.

Am mai spus-o, au existat oferte. N-aş vrea să dau din casă. Eu îl apreciez foarte mult pe Florin. El a a ales să refuze anumite opţiuni bune şi am ales să încheiem această colaborare.

Eu sper să-şi găsească o echipă pe măsura valorii sale şi să evolueze la nivelul la care merită", a declarat Bogdan Apostu, potrivit ProArena.

viewscnt
Articole similare